in ,

Sipaju reakcije Dodikovih pulena nakon brutalnih prozivki Denisa Bećirovića u Parlamentu BiH

Što je više Denisa Bećirovića i njegovih ovakvih nastupa topi se priča o Bosni i Hercegovini, kazao je Špirić.

Na riječi da delegata Denisa Bećirovića u Domu naroda Parlamenta Bosne i Hercegovine da “Dodik poziva na rat i to treba javno reći”, reagovali su iz Kluba Srba.

“Ako Dodik krene mimo Ustava i zakona, onda mora znati da tada slijede neka druga pravila”, kazao je delegat Denis Bećirović.

Odgovorio mu je delegat Nikola Špirić.

“Što je više Denisa Bećirovića i njegovih ovakvih nastupa topi se priča o Bosni i Hercegovini. U šta se ovaj dom pretvara? Da li Denis Bećirović baba Vanga da tumači mišljenja delegata, poslanika, članova Predsjedništva BiH. Prijetnja nikada nije izgrađivala BiH niti će sada i molim Denisa da to ne čini. Nećete vi prbleme koji postoje u FBiH prebaciti na Milorad Dodika. Ne možete Miloradom Dodikom pokriti sve nesporazume koji postoje u FBIH. Dodik jasno izsnoi svoje stavove, ali ovo nije mjesto za optužbu”, naveo je Špirić.

VEZANI TEKST: Denis Bećirović opasno zaprijetio: “Pozivam na hapšenje Milorada Dodika, ukoliko krene na rušenje ustavnog poretka BiH!”

Odgovorio mu je i Sredoje Nović.

“Ovaj dom se pretvara u nešto što niko od nas u budućnosti ne bi želio. Ako je ovako, ja sam spreman zatražiti da napustimo sjednicu uime Kluba srpskog naroda”, naveo je Nović – prenosi N1.

Kakvo poniženje: Nedim Sladić se oglasio o ponudi Harisa Zahiragića da postane ministar!

Opšta frka u Banja Luci, Željka Cvijanović žestoko napala Draška Stanivukovića: “Kakav je to domaćin? Pa on hoda kroz masu bez maske!”