Skandalozan odgovor Željke Cvijanović i veoma sramotna reakcija: “Ne primam čestitke povodom ovog morbidnog datuma”

Predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović uputila je skandalozan odgovor na pismo koje je dobila povodom 1. marta – Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine.

Naime, na adresu Kabineta predsjedavajuće Željke Cvijanović stiglo je pismo iz Stranke demokratske akcije – Sandžak u kojem čestitaju 1. mart – Dan nezavisnosti BiH.

“Na današnji dan prije 31. godinu građani BiH su jasno rekli da hoće da grade samostalnu i cjelovitu državu ravnopravnih građana i naroda, koja je priznata u Ujedinjenim nacijama.

Želja mi je da BiH, kao suverena, jedinstvena i demokratska država, zasnovana na vladavini prava, pravnoj sigurnosti i jednakosti pred zakonom bude ravnopravna članica EU i NATO saveza”, navedeno je u pismu koje potpisuje Sulejman Ugljanin.

Sramotna reakcija Cvijanović

Ubrzo je stigao odgovor Cvijanović, ali na Instagramu.

“Nije moj praznik i ne primam čestitke povodom ovog morbidnog datuma!

Uzgred rečeno, BiH nema zakon o praznicima, a jedino što se zajednički obilježava su Nova godina i Prvi maj”, napisala je.

ČITAJTE I OVO: Predivni prizori danas dolaze iz Mostara: “Ovo je budućnost BiH!”

Željka Cvijanović tako nastavlja lošu praksu političara čije stranke imaju u Banja Luci, a koje ne obilježavaju praznike svoje zemlje Bosne i Hercegovine.

ČITAJTE I OVO: Specijalno izdanje FTF-a i Centralnog dnevnika sa Senadom Hadžifejzovićem povodom Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine, evo detalja…

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.