Slavlje u Skupštini Banja Luke, Stanivuković ne krije oduševljenje – osmijeh i stisnute pesnice: “Rebalans budžeta je usvojen”

Nakon što je vriskom proslavio činjenicu da je sa SNSD-ovim koalicionim partnerima uspio dobiti podršku za budžet Banjaluke Draško Stanivuković oduševljenje i zahvalnost iskazao je i na društvenim mrežama, uz simboličnu sliku na kojoj se stisnutih pesnica smije.

“Rebalans budžeta je USVOJEN i bez podrške SNSD-a! Nakon pobjede u Banjoj Luci ovo je za mene najvažniji politički trenutak!”, napisao je Stanivuković na svom facebook profilu.

https://www.facebook.com/draskostanivukovicbl/posts/462918095197409

Gradonačelnik Banja Luke se putem ove društvene mreže zahvalio svim odbornicima koji su glasali ZA, navodeći da su tim potezom podržali Banjaluku i njene građane.

Nakon što je SNSD odlučio da bojkotuje Skupštinu grada Banjaluka, njihovi partneri SP i Ujedinjena Srpska ostali su na sjednici, te glasali za rebalans budžeta.

Rebalans je usvojen sa svega jednim suzdržanim glasom, a gradonačelnik Draško Stanivuković je vriskom iskazao sreću i zadovoljstvo.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.