Slavna hrvatska glumica javno o braku sa pjevačem Borisom Novkovićem: Otišla sam i udala se bez pristanka roditelja

Slavna hrvatska glumica koju smo imali priliku gledati u brojnim domaćim serijama Bojana Gregorić-Vejzović prisjetila se svog prvog braka, sa pjevačem Borisom Novkovićem, otkrivši do sada manje poznate detalje.

Bojana je u podcastu “Ajmo iskreno” sjela na stolicu pred Dorijana Klarića i prisjetila se dana svoje mladosti, otvoreno progovorivši o svom prvom braku koji je bio sa Borisom Novkovićem.

Glumica je otkrila kako kao maloljetna djevojka nije pretjerano razmišljala o karijeri i velikim novcima. Nizala je uspjehe kao balerina, a nakon što je doživjela povredu, desio se preokret.

“Dogodilo se neko moje, neću reći tinejdžerstvo, jer s 18 godina nisi tinejdžer. Otišla sam od kuće, udala se bez pristanka svojih roditelja, doživjela razočaranje i to te sve nekako kao osobu obilježi. Naučiš šta želiš, šta ne želiš”, rekla je iskreno glumica.

Sa Novkovićem koji je tada bio megapopularan, ne samo u Hrvatskoj, nego i u cijelog regiji, glumica je bila pet godina u braku. Razveli su se 1997. godine i tako izazvali prašinu u javnosti.

“Najteže životno razdoblje bilo je između moje 25. i 32. godine. Razočarala sam se u ljubav i zapravo sam iščekivala je li moguće ponovno se zaljubiti i pronaći vjeru u čovjeka”, priznala je Bojana.

Ipak, naposlijetku joj se to ostvarilo sa njenim današnjim suprugom, također glumcem Enesom Vjezovićem.

Par je i danas u sretnom braku koji traje već 16 godina, a zajedno imaju i sina Raula te kćerku Zoe.

Glumica je nedavno proslavila 50 rođendan, a svoje obožavatelje iznenadila je zavidnom linijom koju je imala priliku pokazati i u hrvatskoj emisiji “Ples sa zvijezdama”.

U međuvremenu, Novković je sreću u braku okušao četiri puta, a naposlijetku je ljubav pronašao kraj 25 godina mlađe Iris Volf s kojom se po posljednji put lani ostvario u ulozi oca.

Tada su dobili drugo zajedničko dijete, a pjevač sada ima ukupno njih četvero.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.