Službeno je: Hrvatska voditeljica Doris Pinčić više ne skriva vezu s 13 godina starijim menadžerom

Voditeljica Doris Pinčić (33) više ne skriva kako je dvije godine nakon razvoda od glazbenika Borisa Rogoznice ponovno zaljubljena. Doris je na svom Facebook profilu objavila kako je u vezi s 13 godina starijim Davorom Guberovićem iz Daruvara koji radi kao menadžer u jednom trgovačkom lancu.

Nakon toga je promijenila i naslovnu sliku na Facebooku i objavila znakovitu poruku: ‘Ne brini! Sve u tvom životu ide prema božjem planu”.

O njihovoj vezi prvi se put pisalo u martu ove godine, kada su zajedno popeli na Kilimanjaro.

O tome je HRT-ova voditeljica pisala u objavama na Instagramu, gdje je spomenula Guberovića i kasnije podijelila i fotografiju s njima snimljenu tokom njihovog uspona.

– Kao i obično najbolje i najveće ideje događaju se spontano, kad si dovoljno hrabar i otvoren za sve što život može ponuditi..a uvijek može.. Spontani razgovor početkom siječnja s @guberovicdavor i moje brzo da,dovelo nas je do @hrvoje.rupcic, čovjeka s iskustvom penjanja na velike vrhove koji nas je povezao s @vkalapos iz @greenplanettravel .. to je bila prava adresa.

Nakon toga prepustili smo se u Vlatkove sigurne ruke koji nas je uputio na prava mjesta, do pravog vodiča i pomogao da sve realiziramo. – napisala je na Instagramu kako se rodila ideja o ovoj avanturi.

Zanimljivo je i to da su Davor i Doris svoje brakove okončali prije dvije godine, otkad nisu imali ozbiljne ljubavne pothvate.

Naime, Doris nije htjela govoriti o svojoj novoj vezi u medijima, htjela je svoj privatni život čuvati dalje od javnosti zbog torture koju je prošla nakon razvoda od Rogoznice. Inače, Davor iz prvog braka ima dvojicu sinova, a Doris sina Donata i kćer Gitu – javlja Večernji.hr.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.