Snažno nevrijeme pogodilo područje BiH: Pogledajte snimke

Snažno nevrijeme danas je zabilježeno Bosni i Heregovini, Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Tri automobila oštećena su kada su na njih pala stabla toekom velikog olujnog nevremena koje je pogodilo Široki Brijeg u četvrtak oko 17:50 sati. Stabla su pala na tri lokacije, a na svu sreću nije bilo povrijeđenih osoba.

Vozila u Japlaničkoj i Vaganskoj ulici bila su parkirana dok je stablo palo na vozilo u pokretu na Trnskoj cesti gdje je u toku uviđaj kojeg vrše policijski pripadnici Policijske uprave Široki Brijeg.

Nije bilo ozlijeđenih osoba, izjavila je za portal Jabuka.tv glasnogovornica Uprave policije MUP-a ŽZH Mila Ćavar.

Kako se saznaje, na Trnskoj cesti intervenisali su pripadnici Profesionalne vatrogasne postrojbe Široki Brijeg dok su u Japlaničkoj ulici na teren izašli pripadnici DVD-a Kočerin.

Iz Uprave civilne zaštite za u nedugo nakon nevremena potvrdili da su zaprimili informacije o padu stabala na vozila te da je materijalna šteta nanesena uglavnom na poljoprivrednim dobrima.

Nevrijeme je danas pogodilo i dijelove Hrvatske, Slovenije, ali i Srbije.

Nestabilno vrijeme zahvatilo je dio Hrvatske, tačnije Istru, ali i Sloveniju. Kako javlja slovenska meteorološka služba ARSO, u susjednoj zemlji ne prestaju oborine, a pao je i snijeg na planinskom vrhu Kredarica.

Nevrijeme je prohujalo Istrom i Primorjem, a za cijelu obalu je upaljen žuti meteoalarm Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ), koji označava potencijalno opasno vrijeme.

Na obali postoji mogućnost grmljavinskog nevremena i jakog vjetra. Istramet je izvijestio da je u Buzinu padala tuča.

Grad je pogodio i sela u okolini Milanovca, ali i neka sela na teritoriji opštine Čačak.

Pogledajte snimke iz Širokog Brijega. Prvu fotografiju uslikala je Maja Ćorić, a objavila ju je Facebook stranica Hercegovina meteo.

Pogledajte snimak iz Zvornika gdje je danas ranije također zabilježeno nevrijeme.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.