Srbijanska glumica Mirjana Karanović u suzama nakon incidenta: “Rekla je da je moja majka “luda” i da će ih sve zapaliti”

Srbijanska glumica Mirjana Karanović je saslušana zbog sumnje da je nanijela teške tjelesne povrede Snežani S. (82), koja je zadobila frakture butne kosti.

Zamjenik tužioca Prvog OJT naložio je da se protiv Mirjane Karanović redovnim putem podnese krivična prijava za krivično djelo teška tjelesna povreda.

Sada se tim povodom oglasila glumica.

“Zaprepaštena sam. Ona je došla na moja vrata i napala me, a ne ja kod nje. Ta komšinica je rekla da je moja majka “luda” i da će ih sve zapaliti. Prisiljavaju da je smjestim u dom.

Ne razmišljam o tome, moja majka je dobro.

Komšinica je polomila butnu kost, tako kažu. Kada je pala, nastavila je da viče na mene, nisam mislila da je tako ozbiljno. Dok je došla hitna pomoć, bila sam sve vrijeme tu.

Njen sin je zvao hitnu. Sada sam kod ljekara, imam dokaze da je ona mene napala, da ne bude da sam samo ja nju, ostala sam na nogama, ali je ona pala, nisam je namjerno gurnula.

Mislim da su iz ortopetidije poslali zahtjev za policiju, ne znam ništa više o tome. Dala sam izjavu u policiji – kaže Mirjana za “Blic”.

Na pitanje ukoliko dođe do krivičnog gonjenja, da li će odgovoriti prijavom, glumica je potvrdila.

“Kako da ne, pokušaću da se odbranim – zaključuje glumica.

Podsjetimo, starica S.S. (82), zadobila je teške telesne povrede u četvrtak, a došlo je do verbalne rasprave, a zatim i fizičkog kontakta sa glumicom Mirjanom Karanović.

Povrijeđena baka je odmah zbrinuta, a konstatovane su joj teške telesne povrede, prelom kuka, a zadržana je na daljem liječenju.

Baka je komšinica Mirjanine mame i otišla je kod Mirjane i postavila joj pitanje u vezi sa njegom njene majke, a u tom razgovoru je navodno došlo do povlačenja za bluzu, a žena je pala.

Slučaj je prijavljen policiji.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.