Starija kćerka Branka Đurića Đure ide njegovim stopama, a ime je dobila po jogurtu

Zala Đurić (25), kći glumaca Branka Đurića i Tanje Ribič, naslijedila je roditelje u glumačkom svijetu.

Završila je prestižne glumačku školu HB Studio u New Yorku i već je ostvarila zavidne uloge, među kojima je i pohvalan broj glavnih. Osim glume, Zala piše pjesme i poeziju. Priča o njenom imenu posve je neobična.

– Kada smo se nas dvoje zaljubili, nismo smjeli ni maštati o zajedničkom životu, ali smo svejedno maštali da ćemo imati jedno dijete i tada je na tržištu bio neki jogurt koji se zvao Zala i rekli smo da će nam se tako kći zvati. Imali smo negdje sakriven poklopac u liftu iza ogledala i uvijek smo tu gledali i maštali da ćemo imati nekad Zalu – otkrila je u jednom intervjuu mama Tanja.

Branko Đurić u nedavnom intervjuu za Večernji list kazao je kako je bezuspješno pokušao odgovoriti Zalu od glume.

– Pokušavao sam je odgovoriti od glume. Rekao sam joj da je samo jedno zanimanje teže nego biti glumac. Kad me pitala koje, rekao sam: “Biti glumica” – kazao nam je Đurić koji je nedavno ostvario ulogu u novom filmu Danisa Tanovića “Deset u pola”, u kojem igra vlasnika ćevabdžinice.

– Ovaj je film pravi primjer kako lokalno može djelovati globalno. To su univerzalne priče. Sigurno bi Talijani mogli snimiti istu priču s pizzerijama ili Nijemci o pivnicama, Dalmatinci o konobama… Bitna je kvalitetna situacija, mjesto radnje samo je scenografija – kazao je Đurić.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.