Stigla jako žestoka poruka za Milorada Dodika iz Švedske: Ako misli da će dva miliona bh. građana u dijaspori mirno posmatrati njegovo urnisanje Bosnom i Hercegovinom grdno se vara

Ugledni Bosanac iz Švedske Edin Osmančević, rođeni Banjalučanin, nerijetko se oglašava o političkim dešavanjima u Bosni i Hercegovini, a zašto i ne bi kada itekako ima šta da kaže. Isfrustriran je, što je potpuno razumljivo kada se uzme u obzir u kakvim okolnostima se živi u domovini i šta nam sve čine.

U nastavku prenosimo njegovu poruku u vezi Milorada Dodika.

“Ako misli da će dva miliona bh. građana u dijaspori mirno posmatrati…”

“Laktaško kabadahisanje po Bosni i Hercegovini neće proći!

Suverenitet, teritorijalni integritet i multietnički karakter Bosne i Hercegovine je neupitan! i Dodik će prije ili kasnije odgovarati za svoje antidejtonsko ponašanje!

Njegov potpis na zakone koje je Schmidt proglasio nevažećim je namjeran napad Ustav i državu BiH!

U situaciji u kojoj se nalazi njegov jedini izlaz je da napravi haos u BiH tako što će napraviti krvoproliće!

Dok Dodik kupuje helikoptere i troši na mitinge i gluposti, bolnice u kolapsu! Čim neko vrši reprogram kredita, da tačno je da to nije kolaps već propast. Srećno narode!

Bh entitet RS nece finansijski propasti ako Dodik i njemu slični vrate pokradene pare koje su prebacivali na razne racune i fondove u razne drzave i na razne kontinente !

Da je Dodik zreo za psihijatriju ukazuje i činjenica nakon što je Evropska komisija dan ranije saopštila da je novac odobren samo za projekte u Federaciji BiH, Dodik “prijeti” neusvajanjem sporazuma u državnim institucijama!

Neka uloži sav novac koji je pokupio po Rusiji u izgradnju autoputa i osam projekata za obnovu vodovodne i kanalizacijske mreže.

Nijedan nije odobren u Evropskoj komisiji.!

Dodikov put je najbolji put ukidanja entiteta i nakaradnog ustavnog uređenja!

Samo nastavi tako!

Ako misli da će dva miliona bh. građana u dijaspori mirno posmatrati njegovo urnisanje Bosnom i Hercegovinom grdno se vara”, naveo je Osmančević.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.