Stigla prva i to jako žestoka reakcija osude nakon što je kćerka Milorada Dodika brutalno izvrijeđala Draška Stanivukovića

Da je gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković “pogodio u sridu” objavljivanjem neregularnosti vezanih za, prema njegovim riječima, sumnjive nabavke kisika za potrebe pacijenata UKC RS, pokazuje i posljednja objava na Twitteru Dodikove kćerke Gorice.

Naime, Gorica Dodik je Stanivukovića obasula salvom uvreda, koristeći riječnik koji je, u najmanju ruku, neprimjeren kćerki člana Predsjedništva jedne zemlje.

“Evo budale, pa kažu šuti i pusti. Sram te bilo, g***o jedno lažljivo bezobrazno, ti si smradu koristio smrt jednog momka da bi se probio u politici, tvoje optužbe tada na račun ovog čovjeka su ugrozile njegovu porodicu”, napisala je, između ostalog Gorica Dodik.

Na ove brutalne uvrede reagirali su iz PDP-a rekavši je SNSD došao do dna političke kulture.
“To, s druge strane, pokazuje koliko je SNSD na dnu, jer smo u nedavnoj prošlosti svjedočili okončanju apsolutne vladavine, neposredno nakon što su se članovi porodice počeli miješati u politiku”, kažu iz PDP-a.

Dodali su da, dok neki žele popularnost zasnovanu na nedostatku obrazovanja i nedostatku kulture, stanovnici ove zemlje bore se da prežive, prehrane svoje porodice i školuju svoju djecu.

“Zatim traže način da ih pošalju u inostranstvo da žive životom dostojnim čovjeka. Penzije su najniže u regionu, plate radnika mizerne, a osnovne namirnice postaju sve skuplje. U vrlo smo teškoj političkoj i ekonomskoj situaciji, a neki žele jeftinu zabavu na društvenim mrežama”, zaključuju u PDP-u.

Podsjećamo, Stanivuković je prije dva dana objavio podatak da firma koja uvozi kisik za UKC-u RS nema dozvolu za uvoz medicinskog kisika.

Prema informacijama koje je iznio Stanivuković, kisik je za UKC nabavljala firma TGT Laktaši čiji je direktor Stanislav Čađo, bivši ministar unutrašnjih poslova RS-a.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.