in ,

Stiže nova sezona: “Ko je novi Gospodin Savršeni?; Dalmatinac je, ima dobro tijelo, brkove i po struci je profesor…”

Stiže treća sezona showa ‘Gospodin savršeni’

Stiže treća sezona showa ‘Gospodin savršeni’.

Kako piše Slobodna Dalmacija, već je snimljena cijela sezona showa, a novi ‘Savršeni’ je po struci profesor i dolazi iz Dalmacije.

“Akademski je školovan, ima dobro tijelo, bradu i brkove. Tamnoput je, a faca tako tako, ali navodno gospodin ima manire – rekao je izvor blizak novom ‘Savršenom’, prenosi 24 sata.

Producentica cijelog ovog projekta Antonija Blaće opisala je u martu prošle godine kakvog muškarca zapravo traže u novoj sezoni, piše Slobodna Dalmacija.

– Prijavilo dosta momaka, svi jako dobro reagiraju i žele biti dio projekta. Ne možete vjerovati koliko ljudi zapravo traži ljubav. Nije ni curama i momcima danas lako kad govorimo o ozbiljnim vezama. Međutim, kad je casting u pitanju, dozvoljavam si slobodu pa moja ekipa i ja kontaktiramo direktno i djevojke i dečke koji nam se sviđaju. Prvi kriterij je ipak ljubav. Mijo je bio mala suprotnost Goranu, što nam je i trebalo u drugoj sezoni. Sada se u trećoj trudimo pronaći opet nešto drugačiji tip muškarca – rekla je Blaće.

– Gledaoci će o svim novostima u programu RTL-a biti upoznati na vrijeme kako bi mogli pratiti senzacionalnu televizijsku jesen koju pripremamo. Veseli nas interes za jedan od naših iznimno uspješnih formata – odgovorili su iz RTL-a.

Mirko Šarović tvrdi: Naš je prijedlog da se kazne svi koji ponižavaju RS

Srđan Puhalo: Bitka je unaprijed izgubljena, kako pristojnom čovjeku objasniti našu pobunu protiv zakona o negiranju genocida i veličanju ratnih zločinaca?