Strašna nesreća u BiH: Automobil se sudario sa cisternom, mladić poginuo na licu mjesta

U Miloševcu kod Modriče danas se desila teška saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo mladić. On je upravljao automobilom koji se sudario sa cisternom.

Automobil marke “Peugeot” je nakon teškog sudara ostao potpuno smrskan, a mladić je poginuo na licu mjesta, što je za Srnu potvrđeno iz Policijske uprave Doboj.

Nije zvanično poznato o kome se radi, ali saznajemo da je poginuli mladić imao samo 20 godina.

Kako je rečeno iz PU Doboj, nesreća se dogodila na dionici magistralnog puta Modriča – Šamac oko 10:30 sati. Zbog ove nesreće je saobraćaj bio obustavljen.

Nakon obavljenog uviđaja, nekoliko sati poslije nesreće saobraćaj je normalizovan.

OPŠTE INFORMACIJE BIHAMK-a

Stanje na cestama 17. 04. 2023. u 17 : 45 sati

Na graničnim prelazima: Bosanska Dubica, Bosanska Gradiška, Gradina, Rača, Šepak i Karakaj promet vozila povremeno je pojačan, zadržavanja trenutno nisu duža od 30 minuta. Na ostalim graničnim prelazima promet putničkih vozila protiče uz kraća zadržavanja

Na putevima u Bosni i Hercegovini saobraća se po mokrom ili vlažnom kolovozu, a na brojnim dionicama učestali su odroni kamenja na kolovoz. Magla i niska oblačnost mjestimično smanjuju vidljivost na putevima Glamoč-Mlinište-Ključ i Turbe-Karanovac. Vozače savjetujemo da budu maksimalno oprezni i da drže odstojanje između vozila.

Sporije zbog radova tokom dana saobraća se na putnim pravcima: Jablanica-Mostar (u Donjoj Jablanici), Čevljanovići-Nišići, u Konjicu (na skretanju za Orahovicu), kao i na raskrsnici Gornja Kalesija-Sapna.

Zbog većeg klizišta na magistralnom putu Foča-Goražde (kod mjesta Filipovići), saobraća se otežano, jednom trakom.

Na dionici regionalnog puta od mjesta Ravno prema magistralnom putu M-6 (Ljubinje-Trebinje) saobraćaj je obustavljen i preusmjeren na alternativne pravce.

Zbog sanacionih radova zatvoren je most na ulazu u Nemilu (spoj M-17 sa R-473). Vozila saobraćaju preko raskrsnice u Topčić Polju.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.