Sve se više spominje film o Džeju

Kćerka preminulog pjevača, Džeja Ramadanovskog, Marija Ramadanovski ne miri se sa gubitkom oca. Iako planira da krene njegovim stopama kada je muzika u pitanju, ona ističe da je sve na dugom štapu i da pjesama još nema.

– Ništa još ne znam. Ako Bog da, pravićemo i promociju, ali još ništa nije sigurno. Javljaju se ljudi, nude neke pjesme, otprilike sam izabrala, ali je sve u fazi pregovora, dogovora. Glupo je da pričam unaprijed – rekla je Marija.

Uporedo za interesovanjem za Marijinu mužičku karijeru sve se više spominje film o Džeju.

– Ima više ponuda za film. Traže mi scenario, a ja ne znam ko bi to mogao da uradi kako dolikuje. Sa druge strane, ja ne znam pola njegovog života i ne mogu da ispričam kako se rodio, živio u domu, šta je bilo sa roditeljima. Znam osnovno, ono što i cijeli Balkan, ništa više od toga – govori Marija.

Marija kaže da je bila opsjednuta svojim ocem i da je on za nju bio Bog.

– Sad kad njega nema, ja učim da hodam. On je upravljao mojim životom, za sve se pitao, i sad sa 24 godine učim da vodim brigu o sebi. Nikada mi nije prijetio da bilo šta moram, ali kada bi mi rekao da je to nešto najbolje za mene, uvijek sam ga slušala i uvijek je bio u pravu. Do njega nisam nikog bliskog izgubila, a sad sam ostala bez najrođenijeg. Iskreno, nadala sam se da će bar još minimum deset godina da poživi. Teško mi je, ali se navikavam – ističe.

Ne želi pretjerano da se eksponira, jer još uvijek nema razloga.

Ne bih da davim ljude sa pričama o meni, da ljudima iskačem iz frižidera. Sada nemam povod da pričam o sebi, još nisam pjevačica – dodala je.

Kada se bude bavila javnim poslom, tada će imati povoda za priču.

– Ne mislim da sam trenutno javna ličnost. Nadam se da ću ispuniti i svoju i tatinu želju, da snimim tu pjesmu, a poslije ćemo lako – rekla je Marija za srbijanske medije.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.