Sve spremno za veliku svečanost: U subotu ćemo saznati novo ime BBI Centra u Sarajevu

BBI Centar, jedan od najatraktivnijih tržnih centara u Sarajevu i Bosni i Hercegovini promijenit će ime.

Ranije je poznato da ćemo novo ime saznati na svečanosti koja je zakazana za 15. oktobar.

Oglasila se Selma Čolić–Kujović, PR managerica BBI Centra.

Radiosarajevo.ba: Selma, kako teku pripreme za veliki dan, kada ćemo u subotu saznati novo ime BBI Centra?

Čolić–Kujović: Pripreme teku užurbano, radimo punom parom i pripremamo posljednje detalje kako bi naš event bio onakav kakvog smo ga i zamislili i kako bi svi naši posjetioci uživali zajedno sa nama. Bina je postavljena na našem Trgu, izvođači vježbaju svoje nastupe, dekorišemo centar i pripremamo poklone za kupce.

U koliko ćemo sati tačno saznati novo ime BBI centra?

Čolić–Kujović: U 19.30 sati počinje naš glavni događaj, a to je nastup DJ Indiga & Symphonic Orchestra. Na samom početku koncerta predstavit ćemo naše novo ime, a onda ćemo se dobro zabaviti. Tokom cijelog dana bit će prigodan program za djecu i svojevrsna uvertira u ono što nas čeka od 19.30 sati.

Poznato nam je da je novo ime još uvijek tajna. Možete li nam otkriti ko je zaslužan za novi naziv?

Čolić–Kujović: Novo ime kreirao je tim stručnjaka jedne marketinške agencije koji su u svom radu već mnogo puta osmišljali rebranding kampanje za brojne velike brandove. Prezentirali su nam nekoliko opcija, a naš tim je odabrao ime koje smo odmah prepoznali kao svoje. Potom su počele pripreme za izradu novog loga, komunikacijske strategije i svega onoga što ovakav jedan projekat zahtijeva.

Ko će sve od muzičkih zvijezda biti na promociji?

Čolić–Kujović: Kako sam već navela, glavni događaj je koncert DJ Indiga & Symphonic Orchestra koji počinje u 19.30 sati. Svakako moram najaviti i nastup fenomenalnih Mirror Crew izvođača koji spremaju odličan performans i koji su zasigurno jedna neobično lijepa atrakcija. Uz njih, tu će biti i Duvački orkestar Zenica koji izvode svjetske hitove na jedan izuzetan način.

Šta mogu očekivati kupci koji dođu 15. oktobra u BBI Centar?

Čolić–Kujović: Kupce očekuju popusti, pokloni, a članove naše kupovne zajednice očekuje i do 5 posto povrata novca kod svake kupovine. Zabava je naravno neizostavna, jer već od 12 sati naše najmlađe posjetioce zabavljat će poznate i voljene maskote.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.