Svetlana Cenić u nevjerici nakon Dodikovih riječi: “Mene je užasno sramota ko se samoproglasio nekakvim vođom…”

Konferenciju za novinare člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika obilježila je žestoka svađa novinarke BN televizije i lidera SNSD-a.

Dodik se nekoliko puta obrušio na BN televiziju, za koju je rekao da je kreirala aferu Kisik u saradnji sa političkom opozicijom manjeg bh. entiteta, sve sa ciljem narušavanja atmosfere u RS.

Na takve Dodikove izjave, oštro je reagovala novinarka BN-a Slađana Jašarević, koja je Dodika upozorila da se tako ne obraća njoj i njenim kolegama.

Dodik je zatražio da joj se isključi mikrofon, novinarka je njega nazvala ratnim profiterom i švercerom, te poručila da je član porodice poginulog borca, dok je on “u ratu švercovao cigarete”.

Na to je Dodik je istakao kako “ovi sa BN-a nisu normalni”, te joj kazao: “Ti si veliki izdajnik kao i tvoja televizija. Vaša televizija je dio udruženog zločinačkog poduhvata protiv RS-a i naravno da ste instruisani da radite ovo što radite. Vi ste najveći zlotvori u RS-u”.

Komentar na društvenim mrežama napisala je i ekonomistica i analitičarka Svetlana Cenić:

“Mene je užasno sramota ko se samoproglasio nekakvim vođom naroda. To prvo. Drugo, kad ti takav kaže da si izdajnik, znaj da si nešto dobro uradio”, napisala je Cenić na Twitteru.

“BHDijaspora” je izvijestila o sramotnom Dodikovom činu i odgovoru novinarke BN TV-a.

Opširnije možete pročitati OVDJE.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.