Takmičarka iz BiH Emina Bajramović u popularnom showu “Masterchef” u Hrvatskoj šokirala žiri: Saznala sam da sam trudna

Emina Bajramović (25), koja je u jednoj od svojih posljednih epizoda ‘MasterChefa’ priznala pred žirijem da je trudna, rodom je iz Novog Travnika u Bosni i Hercegovini, no trenutno živi u Sarajevu.

Gledatelje, žiri i kandidate šokirala je objavom trudnoće u emisiji, no prije toga, Emina je pažnju publike privlačila i svojim ponašanjem.

Brojni korisnici društvenih mreža komentirali su nakon emitiranih emisija kako se kandidatkinja iz BiH ne boji reći ono što misli i kako ‘ne glumi kao neki drugi kandidati’.

Kako je sama rekla, Emina Bajramović kuhati je počela još u djetinjstvu. Nakon što se iz Novog Travnika preselila u Sarajevo, Emina je počela raditi u ugostiteljstvu.

Svoj posao, kaže, jako voli, a najdraže joj je pripremati sushi. Uz sushi, voli raditi i slastice kao što su cheesecake, rolade, torte, baklavu i slično.

Emina je zahvalna zbog prilike koju je dobila u ‘MasterChefu’, što je i naglasila nekoliko puta u showu.

Osim ugostiteljstva bavi se i modnim dizajnom, s kreacijama koje je osmislila ranije je nastupila na dvije modne revije.

Emina Bajramović progovorila je o ispadanju iz popularnog hrvatskog kulinarskog showa “MasterChef”.

“Izlasku iz showa presudilo je to što sam u vilu ušla u drugom stanju pa su moje misli i energija bile usmjerene negdje drugo.

Nisam očekivala da ću, s obzirom na zaista jaku konkurenciju, uspjeti toliko dugo opstati u takmičenju. Ovo iskustvo je samo jedno u nizu od mnogobrojnih. Naravno da ću ga pamtiti po svim tim divnim ljudima koje sam upoznala, rekla je za Dnevnik.hr.

Dodala je da se sve u životu odvija s razlogom i da ne bi ništa promijenila.

“Nije mi žao što sam se prijavila u MasterChef i naravno da ću se prijaviti opet, samo ovaj put u neku drugu državu, npr. MasterChef UK, što da ne, kazala je.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

A post shared by MasterChef (@masterchefhr)

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.