Tragična nesreća se dogodila: U silovitom naletu voza na automobil poginuli žena (27) i dvoje djece (4), velika tuga u Hrvatskoj

Tri osobe izgubile su život u naletu vlaka na osobni automobil danas oko 9.30 sati u mjestu Bolfan nadomak Ludbrega.

Kako javljaju mediji u Hrvatskoj, do tragedije je došlo kada je putnički vlak koji prometuje na relaciji Koprivnica-Varaždin naletio na osobno vozilo u kojem su se nalazile četiri osobe.

Prema prvim informacijama, na mjestu užasa poginula je 27-godišnja djevojka i četverogodišnje dijete, dok su druge dvije osobe iz automobila vozilom Hitne pomoći prevezene u koprivničku bolnicu.

Nažalost, iza 11 sati stigla je vijest kako je i drugo dijete (4) podleglo stravičnim povredama i preminulo u bolnici.

Lokalni portal Podravski.hr saznaje kako su poginuli majka i dijete, kao i dijete koje je u rodbinskoj vezi s njima, dok je suprug poginule žene prevezen u bolnicu. Vozačica je, saznaje Podravski.hr, upravo danas imala rođendan.

Željeznički promet je u prekidu, a na mjestu nesreće policija provodi uviđaj kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su dovele do tragedije odnosno je li odgovoran ljudski faktor ili nešto drugo.

Portal Danica.hr navodi kako je željezničko-cestovni prijelaz u Bolfanu označen samo Andrijinim križem te nema svjetlosno-zvučne signalizacijje niti branika.

Iz HŽ putničkog pijevoza obavještavaju kako će “zbog incidentnog događaja između kolodvora Rasinja i Ludbreg putnici vlakova 3606 Rasinja 9.13 – Varaždin 9.48 i 3607 Varaždin 10.21 – Rasinja 10.56 biti će prevezeni autobusima”.

Pogledajte i snimak sa lica mjesta.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.