TRAGIČNE VIJESTI DOLAZE IZ SAD NAKON UPADA RULJE U KONGRES Žena koja je ranjena tokom obračuna je naknadno preminula…

Strašni neredi događaju se u SAD, a potvrđeno je i da je poginula jedna žena. Oglasio se i novoizabrani predsjednik SAD Joe Biden, ali i još uvijek, do inauguracijem aktuelni, Donald Trump.

Policija i dalje tjera Trumpovu rulju što dalje od zgrade američkog Kongresa.

Bez obzira što je gotovo odmah uveden policijski sat, masa Trumpovih pristalica još uvijek ne želi da se raziđe.

Nakon što su pristalice Donalda Trumpa izazvale haos u krugu zgrade američkog Kongresa, došlo je do sukoba s policijom i jedna žena je ranjena.

Naknadno je potvrđeno da je ranjena žena preminula. Upucana je u grudni koš, prema prvim informacijama koje dolaze iz svih svjetskih medija.

Na sjednici je trebala biti potvrđena pobjeda Joe Bidena nakon izbora koji su održani u SAD.

Na hiljade pristalica Donalda Trumpa poraženog kandidata za predsjednika SAD, koji je izjavio u srijedu da “nikada” neće priznati poraz, okupili su se u Washingtonu.

Podsjetimo, situacija na Capitol Hillu je eskalirala. Zajednička sjednica oba doma Kongresa je prekinuta nakon što su demonstranti provalili u zgradu Kongresa.

Napominjemo, pristalice Donalda Trumpa sukobile su se sa snagama sigurnosti i upali u zgradu Kongresa za vrijeme sjednice na kojoj je trebala biti potvrđena pobjeda Joea Bidena. Potpredsjednika Mikea Pencea policija je odvela na sigurnu lokaciju.

Na društvenim mrežama se pojavio i snimak na kojem je i prikazana i ranjena žena nakon pucnja, ali s obzirom na uznemirijući sadržaj nećemo ga objaviti.

Leave your vote

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.