Ugledna Bosanka Amra Šabić El-Rayess direktno i bez pardona: “Milorad Dodik je obični pijun kojeg drugi guraju na tanak led”

Posljednje Vijesti

Ugledna Bosanka Amra Šabić El-Rayess oglasila se na svom zvaničnom Facebooku nakon brojnih poruka koje je dobila u vezi Milorada Dodika.

“Dragi Moji,

Javljate se privatnim porukama jer ste zabrinuti za stanje u Bosni i Hercegovini i na Balkanu radi ekstremnog ponašanja korumpiranog Milorada Dodika koji bi radi svog političkog opstanka, kad bi mogao, prodao ne samo BiH nego i one koji su ga izabrali.

Na njegovu žalost, BiH ne ide nikuda, nego ostaje svoja na svome. Nema Bosanke niti Hercegovke, a tako ni Bosanca niti Hercegovca bez obzira na etničku pripadnost koji bi željeli rat, glad i ubijanje, a ja lično mogu reći za sebe, da možete biti sigurni da radim non stop da odradim sve sto je u mojoj moći da svaki Dodikov poziv na rušenje BiH bude jasan onima koji su veliki prijatelji Bosne i Hercegovine.

Dodik je obični pijun kojeg drugi guraju na tanak led u nadi da destabiliziraju i Balkan i Evropu.

Znajte da kad šutim da najviše radim, i to od srca i sa divovskom upornošću i snagom.

Koliko želim mir i sreću svojoj djeci toliko želim miran san svakom bosansko-hercegovačkom djetetu i svakom od vas. Mirno mi spavajte i ne obracajte pažnju na avlijanera koji laje”, napisala je Šabić El-Rayess.

Leave your vote