Uznemirujući snimak iz Novog Pazara: Zaustavili auto pa tukli momka, predsjednik SDA Sandžaka Sulejman Ugljanjin i njegovi saradnici spriječili tragediju

Predsjednik SDA Sandžaka Sulejman Ugljanin, zajedno sa svojim saradnicima Elvisom Gudževićem i Merfidom Kamešničaninom, spriječio je dalji sukob tokom napada na grupu ljudi u vozilu, sinoć u Novom Pazaru u Srbiji. Kako se vidi na snimku objavljenom na Facebooku Ugljanin, koji je napunio 70 godina, je zajedno sa Gudževićem i Kamešničaninom uspio da razdvoji napadača koji je besomučno udarao bejzbol palicom momka koji je izašao iz vozila.

Grupa momaka

Kako se vidi na snimku objavljenom na Facebooku Ugljanin, koji je napunio 70 godina, je zajedno sa Gudževićem i Kamešničaninom uspio da razdvoji napadača koji je besomučno udarao bejzbol palicom momka koji je izašao iz vozila.

Do sukoba je je došlo na mjestu Drum, u ulici Rifata Burdžeića oko 20 sati.

Snimak prikazuje da je grupa momaka izašla iz vozila, preprečivši prethodno dalje kretanje vozila iza njih, i počela da udara po vozilu, a zatim i momka koji je izašao sa zadnjeg sjedišta. Njega je udara napadač s bejzbol palicom, kao još jedan iz njegove grupe pesnicama.

Snimak prikazuje da je grupa momaka izašla iz vozila, prepriječivši prethodno dalje kretanje vozila iza njih, i počela da udara po vozilu, a zatim i momka koji je izašao sa zadnjeg sjedišta.

Njega je udarao bejzbol palicom jedan od napadača, a drugi ka je tukao šakama.

Nakon što je sa zadnjeg sjedišta izašla žena sa djetetom u naručju, uskaču Ugljanin i Gudžević i razdvjaju napadača s palicom.

Oni opet, više puta, nasrću na još jednog momka koji izlazi s prednjeg sjedišta zaustavljenog karavana, kao i ostale iz tog automobila.

PU Novi Pazar se još nije oglasila u vezi ovog događaja.

“Ovakve scene u kojima su ugroženi životi građana, nažalost su prisutne na ulicama Sandžaka.

Doktor Sulejman Ugljanin je upravo u trenutku napada naišao ovom ulicom, zaustavio automobil i ljudski odreagovao.

Tražimo od policijskih i pravosudnih organa da hitno reaguju i počinioce ovog napada sankcionišu.

Nasilje na ulicama Novog Pazara i cijelog Sandžaka se mora svesti na najmanju moguću mjeru”, istakli su iz SDA Sandžaka.

Pogledajte snimak.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.