Veoma jako nevrijeme u BiH, pogledajte snimke sa lica mjesta!

Naši čitatelji nam javljaju kako je jako nevrijeme praćeno ledom pogodilo gornji dio Travnika, Paklarevo i Turbe..

Na snimcima koji su se pojavili na Youtubeu vidljivo je da je jače nevrijeme pogodilo i Vitez te Busovaču.

Inače, iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda su danas najavili ovavak scenarij.

“Danas u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. U jutarnjim satima nešto više oblaka se očekuje u Krajini i na sjeveru Bosne.

Tokom dana u Bosni sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Lokalno je moguće jače grmljavinsko nevrijeme, praćeno intenzivnijim padavinama i jakim udarima vjetra. Vjetar slab do umjeren sjevernog smjera. Najviša dnevna temperatura od 29 do 35, na jugu do 39 stupnjeva”, najavljeno je.

(Srijeda)., jutro i veći dio prijepodneva u centralnim i istočnim područjima Bosne umjereno do pretežno oblačno vrijeme ponegdje sa lokalnim pljuskovima, a u ostatku dana prestanak padavina i razvedravanje. U ostatku zemlje pretežno sunčano. Jutarnja temperatura od 14 do 20, na jugu do 24, a najviša dnevna temperatura od 26 do 33, na jugu do 35 stupnjeva.

(Četvrtak)., prije podne sunčano. Tokom poslijepodneva postupno naoblačenje sa sjeverozapada. U kasnim večernjim satima kiša se očekuje na krajnjem sjeverozapadu Bosne. Jutarnja temperatura od 15 do 20, na jugu do 24, a najviša dnevna temperatura od 27 do 33, na jugu do 35 stupnjeva.

(Petak)., umjereno do pretežno oblačno vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Jutarnja temperatura od 15 do 20, na jugu do 24, a najviša dnevna temperatura od 21 do 26, na jugu do 28 stupnjeva.

Pogledajte snimke sa lica mjesta.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.