Veoma snažno nevrijeme u bh. komšiluku, vjetar obarao stabla, ulice pod vodom

Jako nevrijeme zahvatilo je Niš i okolinu, ali i druge krajeve Srbije. Ponegdje je padao i slab grad, a jak vjetar polomio je nekoliko stabala.

Intervenisale su vatrogasne ekipe. RHMZ upozorava na pljuskove sa grmljavinom i gradom.

Poslije nevremena koje je protutnjalo Nišom pojedine ulice ostale su pod vodom zbog ogromnih padavina.

Kako se vidi na video snimcima koji se dijele na društvenim mrežama, određene ulice nakon pljuskova i kiše sada su potpuno potopljenje, pa vozila koja se kreću tim putevima jedva prolaze, dok ni pješacima nije ništa lakše.

I u drugim dijelovima i objektima u tom gradu slična je situacija, pa je identičan prizor snimljen i u niškoj dječijoj klinici, gdje je voda dostigla čak pola metra.

Republički hidrometeorološki zavod Srbije upozorio je da se do kraja dana na području istočne, jugoistočne i jugozapadne Srbije očekuje lokalna pojava obilnih pljuskova sa grmljavinom i gradom.

Јako nevrijeme obrušilo se danas i na Krupanj, gdje su oluja i grad za kratko vrijeme izazvali haos, čije razmjere nadležni tek pokušavaju da utvrde.

Zbog velike materijalne štete na voću, kukuruzu, povrću, ali i na putevima, objektima i automobilima, opštinski Štab za vanredne situacije odlučio je da se formira komisija koja će izaći na teren i procijeniti nastalu štetu, javio je RTS.

Olujni vjetar i grad protutnjali su jutros i Banjom Koviljačkom, u kojoj su se zelene površine zabijelile od kuglica leda.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.