Vladika Grigorije se oglasio o tragediji u Laktašima: Mladen se ubio zbog naše surovosti i nemilosrdnosti

Vladika Grigorije objavio je na društvenim mrežama video koji se tiče slučaja samoubistva Mladena Dulića (22) iz Laktaša.

Podsjetimo da je ovaj mladić prvo ismijan tokom razgovora za posao na jednoj benzinskoj pumpi, te je sve snimljeno i postavljeno na društvene mreže, nakon čega je izvršio samoubistvo.

“Njegovoj tragičnoj smrti prethodilo je naše ruganje, naš bezosjećaj na njegovu muku.

Važno je da budemo puni osjećaja, saosećaja i da nikada ne smijemo biti bezosjećajni, jer to može da ima strašne posljedice“, poručio je vladika.

On je poručio i kako krhkost nije znak slabosti, a osjetljivost nije mana.

“Mladen se nije ubio zbog svoje eventualne krhke prirode, već zbog naše surovosti i nemilosrdnosti“, rekao je vladika.

Podsjetimo da je Mladen sahranjen danas, a iza njega su ostali otac Dragan, majka Biljana, sestra Dragana sa porodicom, baka Obrenka, ali i prijatelji i rodbina.

Iz Policijske uprave Banjaluka su saopštili da su uhapsili V.T. i D.K. iz Laktaša zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo “Neovlašteno fotografisanje”.

“U toku je kriminalistička obrada navedenih lica. Sve mjere i radnje preduzimaju se uz saglasnost i pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka,

koji se izjasnio da se nakon kompletiranja i dokumenotvanja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka, protiv navedenih lica dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu”, naveli su iz PU Banjaluka.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.