Vojin Mijatović bez dlake na jeziku: Sram vas bilo “bošnjačke i srpske patriote”, Fata Orlović je za sve vas moralna i ljudska vertikala

Potpredsjednik SDP-a Vojin Mijatović preko društvenih mreža se osvrnuo na rušenje crkve iz dvorišta nane Fate Orlović, čime je ispunjena i presuda Evropskog suda za ljudska prava.

– Danas je implementirana odluka Međunarodnog suda za ljudska prava i uklonjena je nelegalno izgrađena crkva iz dvorišta Fate Orlović. Ova starica je nakon progona i svega što je preživjela kroz gubitke u svojoj porodici u genocidu uspjela ipak ostvariti svoje pravo. Iskreno joj želim svo zdravlje i sreću i nadam se da je sa ostvarenjem svog prava dobila barem malo satisfakcije – napisao je Mijatović na Facebooku.

To je bio samo dio poruke.

– E, sad se želim obratiti velikim “bošnjačkim patriotama” i velik “srpskim patriotama”. Ova starica koja je preživela genocid i koja je sama, potpuno sama, ostvarila pravo na sopstvenu zemlju je za vas sve moralna i ljudska vertikala i zato nemate pravo da je uzimate u usta, a danas minut medijskog prostora uzimate kačeći se na sudbinu ove starice, sram vas bilo. Veliki srbi kukate danas kako je rušenje bogomolje strašno, pa ima li šta strašnije i bogohulnije od izgradnje bogomolje na tuđoj zemlji i to na zemlji žene kojoj su ubili više od 20 članova porodice, bojite li se Boga kada danas to izjavljujete.

Veliki bošnjaci, do sada ste svake 4 godine unazad 20 godina u koaliciji s nekom od stranaka iz Republike Srpske, pa kako sve ove godine niste postavili uslov istima da uklone crkvu ili nema vlasti, ali ne preče su vam bile ministarske i direktorske pozicije od Fate Orlović, sram vas sve bilo koji danas izgovarate njeno ime, imate li obraza. Veliki srbi i bošnjaci naše politike, vi ste obični politički lešinari i ništa drugo, a to što srbi i bošnjaci u vašem slučaju pišem malim slovima nije stvar mog nepoznavanja gramatike, već mog odnosa prema vama!

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.