Vojin Mijatović bez uvijanja poslao poruku o Nebojši Vukanoviću: Sve gleda sa visine, sa prezirom ili podsmijehom

Ministar razvoja, poduzetništva i obrta Federacije BiH, Vojin Mijatović, oglasio se danas na Facebooku povodom izjava zastupnika u Narodnoj skupštini RS Nebojše Vukanovića, koji je rekao da je “Mijatović potrošena ličnost”. U nastavku njegovu objavu sa Facebooka prenosimo u cijelosti.

“Nema emisije na kojoj gostuje a da ne pomene mene , da ne pljune sve ostale, a da ne istakne kako je samo on savršen. Kao i sve objašnjenje daje psihologija.

Nebojša Vukanović i sindrom narcisa, naučno objašnjeno do detalja:

Divljenju njegovoj ljepoti i mudrosti nema kraja. Stručnjaci navode nekoliko osobina na osnovu kojih možete da “detektujete” narcisoidnu osobu.

Priča samo o sebi

Svaku rečenicu započinje sa “ja”. Nezasit je u pričama o sebi, svojim kvalitetima, potrebama, ambicijama. Ne sluša druge dok govore, nego ih prekida da bi završio lični hvalospev.

Potcenjuje druge

Ubijeđen je da je najbolji u svemu i očekuje da se drugi prema njemu tako ponašaju. Sve gleda sa visine, sa prezirom ili podsmijehom, pokazujući da su drugi bezvrijedni i nedostojni njegovog društva.

Želi da bude u centru pažnje

U društvu se stalno nameće, pokušava da vodi glavnu riječ, omalovažava ostale sagovornike, a čim primijeti da bi neko mogao da ga zasjeni, postaje neprijatan i grub.

Misli da su svi ljubomorni na njega

Vjeruje da su svi, pa i najbliži, zavidni na njegove kvalitete. Tvrdi da su prijatelji ljubomorni na njegov uspjeh, a da kolege stalno pokušavaju da mu podmetnu nogu.

Ne trpi kritike

Narcis je hipersenzitivan na bilo kakvu kritiku, pa na nju reaguje veoma burno. S druge strane, želi da ga neprestano hvale, poštuju i da mu se dive.

Da sumiramo, ja sam loš, svi ostali u politici su loši, ili ako baš nisu loši biće čim se suprostave njemu, stranci su loši, on zna sve i šta će cia i bia i mosad i nasa, jednostavno on je savršen.

Na sledećim izborima niko od nas se ne treba kandidovati već samo on kako bi pobedio i odveo nas u svetlu budućnost.

Posle 43 emiisije u kojima pljuje po meni ali i svima ostalima bez izuzetka, red je bio da mu posvetim par rečenica pa makar u vidu dijagnoze, iako više niko ne reguje na našeg narcisa iz Trebinja”, naveo je Mijatović.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.