Vojin Mijatović nikad oštriji prema kolegama, uputio je vrlo žestoku poruku: “Nisam ja Srbin privezak, ja sam bolan hajvani 100 % Srbin i 101% Bosanac!”

Vojin Mijatović, potredsjednik SDP BiH na svom Facebook profilu oštro je kritikova djelovanje svoje partije i poslao neke dosta oštre poruke, ak ose stanje u ovoj partiji ne promijeni.

Njegovu reakciju prenosimo u cjelosti:

“Ništa ne ide kako treba, idemo iz greške u grešku.

Pričam na organima partije šta ne valja, dajem predloge kako da promijenimo stvari samo kažu sve si u pravu i opet po starom iz greške u grešku!

Ako krenem o tim greškama u javnost odmah teorija zavjere kako se ruši partija i kako nacionalisti likuju i opet sve po starom, iz greške u grešku.

Kad kažem nije partija samo Sarajevo opet kažu sve si u pravu i opet po starom i opet iz greške u grešku. Onda čujem kako “vrh” partije odlučuje o nečemu, čisto da se zna ako u taj vrh spadaju i potpredsjednici čisto da znate, nas niko ništa ne pita i ne donosimo nikakve odluke, ko donosi pojma nemam, glupo zvuči ali tako je, znam da postoje nekakve viber grupe u kojima se donose odluke al potpredsjednici nisu u tim grupama, bar ne oni koji nisu iz Sarajeva.

Kad kažem da nije dobro i da ćemo na ovaj način otjerati ljude iz SDP-a uključujući i mene samoga kao nasikiraju se, a dočekati ne mogu da se to dogodi. Nemojte otvarati šampanjac od toga nema ništa nije ovu partiju nikome ni otac ni babo ostavio u amanet, pa uložili su ljudi živote u ovu partiju zavadili se sa pola države niste vrijedni vi da se odustaje od jedine ispravne ideje

I mogao bih ovako do ujutru o ličnim interesima ko je koliko i šta dobio od SDP-a a koliko je dao SDP-u ali za sada ću stati. Mogao bih do ujutru o šestorkama, četvorkama, trojkama, blokovima i suludim kadrovskim skokovima, ali za sada samo ovoliko.

Ovo je za sada blaga verzija svega jer ako mislite da se kroz priču nemoj da se nacionalisti ne naslađuju može sakriti sav nerad i nedostatak kapaciteta i hrabrosti varate se.

SDP je partija cijele BiH i multietnička partija je li tako, tačnije trebalo bi da je tako, drugari nisam ja Srbin privezak koji treba da daje legitimitet šupljoj ličnointeresnoj priči, ja sam bolan hajvani 100 % Srbin i 101% Bosanac koji voli ovu partiju i ovu zemlju bez interesa, nisam ja ovde zbog budžetske plate, službenih auta, džabnih ručkova, dnevnica od stranca i ostale ublehe!!

Ovoliko za sada, upozoravam mjesecima da ne ide ovako, nemojte imati dilemu ukoliko ne počnemo kako treba i ne okrenemo se narodu i pobedi nad očitim fašizmom u zemlji, neću ići dalje, a i ja i vi znamo da onda neće na dobro izaći, do vas je pa ko god to bio!

I sve me ovo nedvosmisleno podsjeća na istu situaciju o kojoj je pričao naš pokojni drug Slobodan Popović, vratite film drugari gotovo isto bejaše, tad ste svi krivili Zlatka. Šta je danas Popa nažalost više nema, Zlatko je izbačen šta je sada problem drugar”, zaključio je Mijatović.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.