in , ,

Vojin Mijatović “oprao na ruke” bh. političare, kakvu im je samo lekciju očitao: “Probudite se, najsiromašnija smo država u Evropi, sa najvećim stepenom korupcije!”

Vojin Mijatović se ponovo oglasio nakon turbulentnog perioda u BiH posljednjih dana.

Vojin Mijatović se ponovo oglasio nakon turbulentnog perioda u BiH posljednjih dana.

Donesena je presuda Ratku Mladiću pred Haškim tribunalom, ratni zločinac je osuđen na doživotni zatvor, a veliku pažnju javnosti izazvalo je i rušenje rkve iz dvorišta Fate Orlović.

Mijatović se sada ponovo oglasio, uputio je poruku narodu, ali i bh. političarima.

Njegovu objavu sa Facebooka prenosimo u cjelosti i bez intervencija.

Poslednjih 10 dana nije bilo uopšte lako za sve nas u BiH.

Morali smo ponovo proći i suočiti se sa demonima prošlosti, ponovo preživeti sve rane, bol ali i nametnute frustracije!

Naravno ponovo su najglasniji bili na sve tri strane oni koji nisu ništa i nikog izgubili u prošlosti ali nisu propustili priliku da pokažu kako su veliki Bošnjaci, Srbi, Hrvati.

Da li je sve ovo dovelo do boljeg stanja, pomirenja, pa nije, trajaće ova naša ratna agonija još dugo ali ipak na kraju uveren sam pobediće čovek!

Mi svi moramo dalje sa svim teretom dogmi, zabluda, nametnute mržnje i pogrešnih stereotipa, novo jutro je svanulo mora se dalje živeti!

I jutros posle svih presuda, usuda i stavova ispravnih i neispravnih sve je isto, najsiromašnija smo država u Evropi, sa najvećim stepenom korupcije i najmanjim brojem vakcina, namešteni tenderi i izbori i dalje imaju žaštitu sudova i institucija, a nas i dalje vode najgori među nama.

Ovo je stanje koliko god bežali od svega, a te najgore koji sede po Vladama i Parlamentima u svim strankama birali smo upravo mi.

Idemo dalje, nadam se da ćemo biti pametniji i normalniji pa izabrati najbolje među nama da nam barem budućnost bude bolja, a sve ono do danas je već istorija!

Bruka i sramota: Ministarstvo odbilo finansirati fantastičnu Lanu Pudar i to iz bizarnog razloga, građani jako ljuti, a kako ne bi bili!

Buka

Sonja Biserko uzburkala duhove: “Genocid nije bio moguć bez logistike države Srbije”