Vučić tako kaže: “U Srbiji, poslije glasanja o Rezoluciji, sve odjekuje od ponosa, muk kod onih koji su je spremali “

“U Srbiji, poslije glasanja o Rezoluciji o Srebrenici u Generalnoj skupštini UN, odjekuje sve od ponosa i dostojanstva, dok je kod onih koji su je spremali muk”, rekao je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić. Na predizbornom mitingu u Valjevu, Vučić je istakao da vojnu industriju Srbije niko više ne može da uništi i da će ona napredovati sve više u budućnosti.

Vučić je rekao da se “svaki Srbin i građanin Srbije osjeća dostojanstveno, te da je ponosan na to što nisu uspjeli da je sruše iako su pokušali.”

On je rekao da se po napadima iz regiona, zbog njegove borbe protiv ove rezolucije, vidi da je Srbija makar nešto uspjela.

Vučić je naveo da su Srbi “pokazali da su, kada je teško, u stanju da ujedine svoju naciju i narod, da pokažu da kada su jedinstveni da im ne mogu ništa”.

-Glasali su protiv nas zbog specifičnosti teme i Indonezija i Malezija, Katar Irak, Turska, ali i opet je mala Srbija izašla sa 25 glasova više, nego svi oni zajedno.

I to vam pokazuje da kada smo zajedno ujedinjeni, možemo sve – rekao je Vučić.

On je istakao da srpski narod i građani Srbije moraju da se drže zajedno, da svađe nisu potrebne već mir i stabilnost.

„Još ne mogu ni da se priviknem na ono što se u zemlji događa. Imamo svu vašu snagu, cijele naše Srbije, da branim narod hrabrih, da branim narod ponosnih!

Zato se danas svaki građanin Srbije osjeća dostojanstveno i ponosito zato što je cijela Srbija stajala uz mene i htjela da pokažemo svijetu da smo samo običan narod koji želi da živi u slobodi i ništa više – poručio je predsjednik Srbije.

Na predizbornom mitingu u Valjevu, Vučić je istakao da vojnu industriju Srbije niko više ne može da uništi i da će ona napredovati sve više u budućnosti.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.