Vukanović o izjavi Dodika: “Drugari izvinite, bio sam nestašan u igri, tata i mama su jako ljuti pa moram malo biti u kazni”

Zastupnik u Narodnoj skupštini RS-a Nebojša Vukanović prokomentarisao je izjavu Milorada Dodika da se usvajanje zakona o vojsci i porezima RS-a odgađa za šest mjeseci jer Njemačka traži da se ponište zaključci koje je RS donijela.

“Nisam nikakav prorok, ali na političkoj sceni se situacija odvija baš onako kako sam najavio i predvidio. Lažni patriota i Srbenda na baterije javno je, u intervjuu beogradskoj Politici, priznao “kapitulaciju pred Nijemcima”, napisao je Vukanović.

Vukanović smatra da je lider SNSD-a očito dobro shvatio poruke i upozorenja koja mu je Aleksandar Vučić prenio od Christiana Schmidta.

Narodna skupština RS se crveni od stida i poniženja, zgažena i ponižena povući će po ko zna koji put odluke koje je donijela i staviti ih van snage, kao posledica izdaje i zaokreta Uzurpatora”, naveo je.

Vukanović kaže da bi Dodikovu kapitulaciju i izjavu tumačio kao “drugari izvinite, bio sam nestašan u igri, tata i mama su jako ljuti jer sam napravio drvenu pušku, pocijepao i isprljao trenerku pa moram malo biti u kazni i izolaciji kući dok ih ne prođe bijes a čuvaće me despoti dok ne budem dobar i poslušan kao nekad …”

Njegova kapitulacija je dobra uvertira za njegov skup, jer svi oni koji na silu domu da mašu zastavama i kliču na Trgu Krajine kao u Pjongjangu pobratimu Kim Jung Sunu, podržaće kapitulaciju, izdaju i prodaju RS, bolje reći onog što je od nje ostalo”, zaključio je.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.