Vukanović po redu išao, nije birao riječio: “Nije samo Dodik. I Komšić je rekao da je šteta što ne možemo da pošaljemo oružje. Sram ga bilo”

„On je tobož pod sankcijama, a svaki peti dan se sastaje sa nekim.

Svake sedmice Escobar dođe u ambasadu BiH gdje su kadrovi SNSD-a na ključnim mjestima i razgovara sa vojnim atašeom i daje im instrukcije.

Je li Milorad Dodik ispunio svaki zadatak koji je pred njega stavljen?

Od onih iz 1998. da prekine platni promet sa Srbijom i ukine dinar, preko Brčkog do danas da otvori vrata BiH za NATO“, rekao je Vukanović u „Pulsu“ BN TV.

Vukanović navodi da se Dodik prepao zapada, pa ne iznosi jasan stav o ukrajinskoj krizi.

On naglašava da BiH mora da bude neutralna te zamjera i drugim članovima Predsjedništva što se miješaju u sukobe velikih sila jer bi štetu mogli da osjete građani BiH.

„Nije samo Dodik. I Komšić je rekao da je šteta što ne možemo da pošaljemo oružje. Sram ga bilo. Ima li ikakve odgovornosti? Sarajevo je dužno Rusiji 100 miliona za ratni gas, a on bi sada da prkosi Rusiji.

Ova nevjerovatna izjava Vukanovića i sulude tvrdnje da smo ista dužni rusima je bez imalo utemeljenja.

“Stani sa strane i ne petljaj se kad te niko ništa nije pitao. Šta sutra ako Rusi ukinu gas? Neće se on u Predsjedništvu smrzavati, nego građani Sarajeva.

Pravi patrota i državnik vuče na stranu svog naroda.

Vrhunski srpski, hrvatski i bošnjački patriotizam je mir i stabilnost jer smo se mi naratovali u prošlom vijeku za narednih 100 godina. Nama treba i ruski gas i nafta, ali nam treba i izvoz u EU“, naveo je Vukanović.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.