Vukanović “pobijesnio” na press konferenciji i “završio” sa Jelenom Trivić

Lider Liste za pravdu i red i zastupnik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović napustio je današnju konferenciju za novinare u Trebinju na kojoj su se novinarima trebali obratiti predstavnici opozicionih stranka. Press je obilježila burna reakcija Vukanovića kojeg je iznerviralo izlaganje Saše Borjana, zastupnika u Skupštini grada Trebinja.

Poručio je Vukanović danas da je Saša Borjan iz Narodnog fronta čija je predsjednica Jelena Trivić pogazio sve dogovoreno na sastanku četiri opozicione stranke u Trebinju.

“Zadnji put smo sjedili zajedno, samo da znaš, samo da znaš. Јa sam tebi, samo da znaš, davao iskrenu podršku deset godina, a tvoje ponašanje je prešlo sve granice”, rekao je Vukanović.

“Sve što smo dogovorili na sastanku četiri opozicione stranke u Trebinju danas je drskim istupom i incidentom na konferenciji za novinare pogazio Saša Borjan po nalogu svoje šefice Jelene Trivić, i na taj način trajno zatvorio vrata bilo kakve mogućnosti za saradnju i kontakt Narodnog fronta i Za pravdu i red liste Nebojše Vukanovića, a vjerovatno SDS-a i PDP-a”, poručio je Vukanović.

Kaže da je sličan incident prije nekoliko dana Jelena Trivić napravila na sastanku sa liderima opozicije u Banjoj Luci, ali na kojem nije. prisustvovao.

Vukanović tvrdi da je Trivić tada oštro napala i izvrijeđala Branislava Borenovića, koji je napustio sastanak, a već mjesecima traju ciljani napadi Jelene Trivić na SDS, PDP i Listu za pravdu i red.

Kaže da “projekat i zaleđinu projekta ‘Narodni front’ koji je okupio tajkune i mnoge papke koji su bili dio vlasti, a što je Trivićka godinama prezirala, treba raspakovati do kraja, jer od njenih poteza i polirike, smutnji, napada i zle krvi, korist ima samo režim.”

Prethodno je Borjan, inače nekadašnji član PDP-a, a odskora Narodnog fronta, kritizirao Vukanovića zbog njegovih izjava o predsjednici Borjanove nove stranke Јeleni Trivić.

“Gospodin Vukanović je u posljednje vrijeme u javnom prostoru o Jeleni Trivić rekao jako puno neistina. Nije rekao ni deset posto prema Miloradu Dodiku i Nenadu Nešiću onoga što je rekao Jeleni Trivić.

Ja sam zamolio da se takvo političko ponašanje zaustavi, iz dobrih namjera i naših političkih odnosa”, rekao je Borjan, dodavši da su “neki bivši članovi PDP-a, a sada Narodnog fronta, čuvali Vukanovićeve glasove na prethodnih izborima”.

Bio je to fitilj koji je “upalio” Vukanovića i izazvao njegovu burnu reakciju.

Vukanovićevo napuštanje press konferencije i burnu reakciju pogledajte u videu od 11:30 minute.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.