Vukanović poručio Bakiru kod Hadžifejzovića: Ko je veći patriota – ti ili ja?! Hoće li Vukan Dodiku na megdan?!

Posljednje Vijesti

Zastupnik u NSRS Nebojša Vukanović gostovao je kod Senada Hadžifejzovića u Centralnom dnevniku.

Na početku je istakao da sa Dodikom nema pregovora ni u crkvi!

“Schmidt izgubio autoritet! Šta su stranci napravili sankcijama? Ništa! Licemjerni su i odgovorni za sve što nam se dešava!

Kakve su to Američke sankcije, kad njihove diplomate pričaju s Dodikom?! Rusija i Zapad se sad pogađaju!”, ističe Vukanović.

Senad: Hoćeš li biti kandidat za Predsjedništvo na izborima? Vukanović: Ako prođem demontirat ću ovaj nakaradni sistem! Ako postrojavam s jednim telefonom i starim autom, šta bih radio svrha?! Rekao sam Drađku kao bratu da je mlad za kandidaturu!

Kad Vučić i Dodik gostuju kod Senada to je dobro, a kad dođem ja onda sam izdajnik!

Noćni čuvar sa snimka, ratni zločinac iz Foče Radomir Kovač je uradio monstruozne stvari: silovao djevojčice i žene, ubio 3 čovjeka, dokazano!

Opasna i iskusna ekipa iz Foče je dogovarala šta da mi urade! Neću da dajem glavu za džaba! Nećemo izaći iz začaranog kruga dok ne prestanemo veličati ratne zločince! Gotovo smo se pobili kad sam ugasio kameru! Imam osjećaj da taj presuđeni ratni zločinac mrzi kao i 1992. godine!

Senad: Šta ako Srbija kupi HET? Vukanović: Ne može! Ni Srbija ni bilo ko drugi! Mi jesmo braća ali nam kese nisu sestre! Neka prodaju ćaćevinu, ali našu imovinu neće! Dodik se busa u velika junačka prsa,a onda proda HET na mala vrata, tim parama će da kupi izbore!

Cilj je uništiti Elektroprivredu! Vrijednost HET-a je 385 miliona! Vrijednost akcije koja vrijedi 1KM na berzi daju za 0,29 KM! Dići ćemo ustanak!

Vučiću bitno da riješi situaciju s Dodikom zbog izbora! Dodik me tužio zbog Vučića! Čović najmudriji, Bakir i Dodik zabacuju klatno jedan drugome! Onda je u studio uletio Enis Bešlagić i prekinuo gostovanje Nebojše Vukanovića, zaključuje Vukanović.

Leave your vote