Za Fernandom Colungom (Jose Armandom) iz Esmeralde uzdisale su žene: Pogledajte kako sada izgleda

Jedna od omiljenih latinoameričkih sapunica 90-ih godina zasigurno je bila ‘Esmeralda’. Mnoge žene suosjećale su se s glavnom glumicom Leticijom Calderon, ali isto toliko su i uzdisale za Fernandom Colungom (55).

Meksički glumac postao je poznat široj javnosti 1997. zahvaljujući ulozi naočitog doktora Josea Armanda u telenoveli ‘Esmeralda’.

Od tada su prošle 24 godine, a glumac i dalje kotira kao jedan od najvećih šarmera u Meksiku, jer sa 55 godina izgleda odlično.

Fizički se i nije nešto puno promijenio.

“Uvijek sam imao želju baviti se glumom, ali nisam tada ciljao na telenovele”, rekao je svojedobno Colunga.

Zavodnik Fernando pojavio se i u nizu drugih sapunica među kojima su ‘Zlobnica’, ‘Marimar’, ‘Zagrli me čvrsto’ i ‘Strast i moć’, ali, nijedna mu nije donijela publicitet kao ‘Esmeralda’.

Tajna njegovog uspjeha je kako kaže u tri stvari, a to su odgovornost, profesionalnost i točnost.

Iako su žene uzdisale za njim, meksički glumac nikada nije bio u braku, a svoj ljubavni život dobro skriva od očiju javnosti.

Colunga se prije nego je zaronio u glumačke vode, školovao za građevinara, prodavao je vozila, radio kao šanker, a okušao se i s poslom u željezariji.

Prošle godine je prolazio kroz težak period života jer mu je u septembru preminuo otac koji se dugo vremena borio s rakom debelog crijeva, piše 24sata.hr.

Dodatnu mu je otežalo i to što zbog pandemije koronavirusa on, a ni ostali članovi porodice nisu mogli biti s njim u bolnici.

Pogledajte kako sada izgleda.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.