in ,

Zabrinuti Milorad Dodik nije birao riječi, beskrupulozno je “osuo paljbu”: “To bi bila sahrana za RS, njihova eventualna pobjeda bi to napravila…”

Milorad Dodik je osuo paljbu po opoziciji. Bukvalno ne bira riječi.

Milorad Dodik je osuo paljbu po opoziciji. Bukvalno ne bira riječi.

“DS i PDP, a odnedavno i DNS su uvijek na strani Sarajeva, a nikada na strani Banja Luke.

Takvo ponašanje se jedino može nazvati izdajom. Oni su okorjeli izdajnici i najviše im smeta RS, a srpski narod smatraju nedostojnim i glupim jer ne prihvata i ne podržava njihovu politiku izdaje, politiku izdaje srpskog naroda – naglasio je Dodik.

Prema njegovim riječima, još jedan dokaz u nizu neslavnih izdajničkih poduhvata je njihov odnos prema Narodnoj skupštini i njenim zaključcima u vezi sa pokretanjem razgovora sa FBiH.

– Oni su grlati predstavnici Sarajeva i stalno upotrebljavaju argumentaciju Sarajeva, ne žele jedinstvo u RS, udružuju se sa opozicijom iz Sarajeva pripremajući konačnu sahranu RS. Zato bi eventualna pobjeda SDS, PDP i DNS bila dan sahrane RS i dan njene prodaje i predaje Sarajevu.

Preostaje poslije samo da sami sebi dođemo na četrdeset dana. Zato je veoma važno reći srpskom narodu da mora odbaciti izdaju SDS, PDP i DNS ako želi da opstane. Mi nastavljamo da čuvamo i branimo RS, dajući joj nesalomivu snagu kroz naše politike. Ja sam zaklet RS i srpskom narodu u cjelini – poručio je Dodik.

Lider SDA Bakir Izetbegović upozorava: “Ova tiha agresija je i najopasnija, jer je narod nije ni svjestan, nasjeda na nju, mnogi Bošnjaci, u borbi za interese i vlast, učestvuju u tome”

Velika čast za Edina Džeku: Igrači mu ustali i ovacijama ga ispratili sa terena, oduševljeni navijači šalju poruke