Zastrašujuća saobraćajna nesreća nakon obrušavanja stijene na regionalnom putu u BiH: Vozač i suvozač su povrijeđeni, automobil uništen

U zastrašujućoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Podmilačje, regionalni put Jajce – Banja Luka, nakon obrušavanja stijene povređene su dvije osobe.

Iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova SBK je rečeno da se nesreća dogodila oko 8 sati kada je uslijed obrušavanja kamena sa stijene došlo do totalnog oštećenja vozila u kojem su se nalazile dvije osobe.

Vozač P. P. i suvozač J. B., obojica iz Jajca, su povrijeđeni u ovoj nesreći, a stepen povreda još nije poznat.

Zbog uviđaja kojeg obavljaju službenici PS Jajce saobraćaj je u potpunosti obustavljen – javio je Klix.

BIHAMK Stanje na cestama 15. 04. 2022. u 09 : 05 sati

Zbog većeg odrona obustavljen je saobraćaj na magistralnom putu Jajce- Crna Rijeka.

Povodom održavanja sportske manifestacije-Međunarodne biciklističke trke „Beograd-Banja Luka“ danas će se etapno obustavljati saobraćaj na putu Bijeljina-Zvornik-Vlasenica.

Zbog održavanja „Put križa“ danas od 13:30 do 17 sati doći će do obustave saobraćaja na magistralnom putu Sovići (Bobanova Draga)-Gorica. Za vrijeme obustave alternativni pravac je regionalni put Klobuk-Tihaljina-Gorica.

Danas od 08 do 18 sati zbog asfaltiranja doći će do obustave saobraćaja na regionalnom putu R-415 Jezero-Šipovo.

Zbog izvođenja radova na zamjeni dilatacije na mostu na dionici autoputa A-1 Visoko-Kakanj, saobraća se dvosmjerno-suprotnom trakom od zone radova.

Na magistralnom putu Jajce-Donji Vakuf zbog radova u tunelu Skela, tokom dana saobraća se naizmjenično, jednom trakom. U noćnim satima (22-06 sati) saobraćaj se obustavlja i preusmjerava na obilaznicu oko tunela.

Zbog aktuelnih radova izdvajamo i puteve: Zenica-Žepče (Golubinja), Konjic-Jablanica (tunel Crnaja), Bosanski Šamac-Orašje (dionica Grebnice-Bazik), Živinice-Stupari (kod kamenoloma), Grude-Ljubuški (na izlazu iz Gruda) i Stolac-Hutovo (u mjestu Cerovica).

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.