Zatečeni Vojin Mijatović žustro odgovorio Mirsadu Čamdžiću: “Moram reći da sam iznenađen!”

Potpredsjednik SDP-a Vojin Mijatović odgovorio je na prozivke Mirsada Čamdžića, zastupnika Naše stranke u Parlament Federacije BiH.

“Uvaženi gospodine Čamdžić,

U svatove se ne ide nepozvan, a kamoli u ozbiljne političke razgovore.

Čudi me sem ako intencija nije bila politikanstvo, da čitate samo naslove a, ne čitav tekst.

Moram reći da sam iznenađen vašom reakcijom pogotovo uz činjenicu da vi ni vaša stranka niste spomenuti u mojoj izjavi.

Ali pošto ste se već referisali na moju izjavu red je da vam odgovorim.

Koliko se sećam jednom smo se sreli u Banja Luci na sastanku Pokreta za državu gde ste predstavljali Našu stranku, iako svi znamo da ne postojite u RSj.

Iskreno šteta jer u vreme dok su Bojan Bajić i ostali sjajni ljudi vodili Našu stranku to je bila prava građanska ideja sa puno pristalica i u RS.

Vidim nešto uzbuđeno napadate SDP za saradnju sa SDA, ne znam jel ste razmišlji o ljevici i građanskoj opciji kada ste se kandidovali u Gračanici i pokušali da rušite SDP-ovog načelnika, jeste li vi tada radili za SDA?

Da li jeste ili niste vaš problem i opet vas je SDP porazio.

Da li o istom razmisljate u Tuzli, da li vi u Tuzli radite za interese SDA, iskreno ni to me ne interesuje jer i tamo vas je sve SDP porazio.

E sad ime nešto što je čak iznad i SDP-a a to je država BiH i potpuno smo jasni za razliku od mnogih da tu nema vlasti i opozicije i to smo u ovim kriznim vremenim pokazali.

Još jednom na kraju da ste pročitali sve što sam rekao bilo bi vam sve jasno, ali nije poenta tu poenta je atak na SDP, na isti način kao što ste se politikanski poneli kod teksta na spomen ploči žrtvama na Kazanima. Iako je sve moglo da se dogovori u okviru “trojke” u Sarajevu niste to uradili već nekorekto napali gradonačelnicu i SDP kada je sve već bilo gotovo, gde je eto vama više stalo nego SDP-u do žrtava na Kazanima.

I ima još puno primera kako je vama “stalo” do građanskog , a nama nije, ali ne bih sad o tome biće vremena.

A do tada da budem vrlo jasan a isto važi i za vas i za SDA i za ostale, SDP BiH je pouzdan i kredibilan partner ali izbijte više svi iz glave da se SDP BiH podrazumeva, ta pesma se više ne peva, SDP BiH se podrazumeva samo kada je u pitanju država BIH i njeni građani”, napisao je Mijatović na Facebooku.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.