Završio je na infuziji prošle sedmice, ali hrvatski pjevač Petar Grašo je pripremio veliko iznenađenje za Sarajlije večeras, održat će besplatan koncert prekoputa Vijećnice

Jedna od najvećih regionalnih zvijezda Petar Grašo večeras će pred Sarajlijama održati veliki, besplatni koncert prekoputa Vijećnice, a očekuje se da će svojim obožavateljima prirediti noć za pamćenje.

Iako je ljubitelje ovog Splićanina zabrinula vijest da je proteklog vikenda završio na infuziji zbog iscrpljenosti, Grašo se javio istaknuvši da je “spreman za fenomenalnu nadolazeću sedmicu”, a koja podrazumijeva i koncert u Sarajevu.

Njegovo zdravstveno stanje poljuljalo se, podsjetimo, nakon uzbudljivog perioda iza njega. Brojni nastupi zahtjevali su da se pjevač u samo nekoliko dana nađe u različitim gradovima širom Hrvatske, a nedavno se i po prvi put ostvario u ulozi roditelja.

Svega nekoliko dana pred koncert, Grašo je i za naš portal najavio da publiku očekuje dva sata sjajne atmosfere.

“Doista sam sretan što je i Sarajevo na popisu ovogodišnjih koncerata. To će biti veliki open air koncert na najvišoj mogućoj razini što se produkcije tiče. Pripremamo veliku binu, vrhunski bend i dva sata pjesme, ljubavi, mediterana i zabave”, rekao nam je tada.

Očekuje se da će izvesti neke od svojih najvećih hitova, među kojima su posljednji od njih “Jel ti reka ko”, “Voli me”, ” Ako te pitaju”, ali i mnoge druge stare pjesme koje smo rado slušali.

Grašo je u spomenutom intervjuu izjavio i kako je Sarajevo za njega “riznica kutaka u koje voli zaviriti prilikom svake svoje posjete”, a istakao je kako mu tu nikada ne nedostaje hrane i sjajnog sarajevskog humora.

Pjevač je najavio kako će nakon koncertne sezone raditi na novim pjesmama.

Koncert na Trgu Prvi brigade policije Stari Grad održati će se povodom 130. godišnjice Sarajevskog kiseljaka s početkom od 20 sati.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.