in , ,

Zbog saobraćajne nesreće na magistralnom putu M-17 stvorile su se velike kolone

Iz BIHAMK-a su pristigle najnovije informacije, vrlo česte saobraćajne nesreće na M-17.

Foto: Ilustracija

Iz BIHAMK-a su pristigle najnovije informacije, vrlo česte saobraćajne nesreće na M-17.

Na magistralnom putu M-17 Tarčin – Konjic na prevoju Bradina u večernjim satima došlo je do saobraćajne nesreće uslijed koje su se formirale velike kolone vozila.

Prema informacijama policije, na ovom dijelu puta trenutno je u toku uviđaj zbog čega je i saobraćaj usporen.

Ove informacije potvrdili su i iz BIHAMK-a te su naveli da se saobraćaj u ovom trenutku odvija jednom trakom naizmjenično.

“Zbog saobraćajne nezgode koja se dogodila na prevoju Bradina, na magistralnom putu M-17 Tarčin – Konjic, saobraća se jednom trakom naizmjenično”, ističu iz BIHAMK-a.

Uslijed pojačane frekvencije vozila iz južnih dijelova države, ali i Hrvatske, u ovom trenutku formirale su se i velike gužve koje će trajati do okončanja uviđaja.

“Zbog pojačane frekvencije vozila, formiraju se duge kolone iz pravca juga. Vozači se mole za strpljenje i razumijevanje”, saopšteno je iz BIHAMK-a.

Zlatko Miletić “ni po babi ni po stričevima” rastavio sve na proste faktore: “Aktivnosti u RS imaju obilježja napada na ustavni poredak BiH”

Aleksandar Vučić iskritikovao Evropsku uniju, pročitajte koje su njegove poruke: “Otvoreni Balkan” je historijska prilika za regiju