Željka Cvijanović poručila Bakiru Izetbegoviću: “Vratite nam milijardu i po maraka, koje ste ukrali”

Predsjednica bh. entiteta RS Željka Cvijanović izjavila je da lider SDA Bakir Izetbegović priznaje i promoviše samo onaj Dayton koji su “oni zamislili” da služi centralizaciji države.

“To je taj izmišljeni Dayton koji oni pomovišu”, rekla je Cvijanović komentarišući Izetbegovićeve navode o nepostojanju izvornog Daytona i teškom ekonomskom položaju Republike Srpske.

Ona je poručila da RSvrate milijardu i po maraka za penzije.

“Svaki put kad oni tako nešto kažu ja im poručim da vrate ono što su nam ukrali, milijardu i po maraka, jer je to ono što čime smo plaćali ljude koji su u skladu sa svojim ljudskim pravima da dobiju penziju tamo gdje su zaradili, vi uskratili”, rekla je Cvijanović za RTRS.

Inače, Cvijanović je istakla i da joj je velika čast što je bila pokrovitelj promocije monografije akademskog slikara Milivoja Unkovića.

– Punih šest decenija njegovog stvaralačkog rada, obilježeno je promocijom impresivne monografije koja obuhvata 254 reprodukcijska djela, sa tekstovima na srpskom i engleskom jeziku – navedeno je na instagram profilu predsjednice RS.

Cvijanović se zahvalila Unkoviću na vrijednom poklonu.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.