Željko Komšić čestitao Bajram: Kulturne različitosti treba da budu naše bogatstvo i ponos svih nas

Žejko Komšić uputio čestitke u povodu nadolazećeg Kurban-bajrama

Član Predsjedništva BiH Željko Komšić uputio je u povodu Kurban-bajrama iskrene čestitke poglavaru Islamske zajednice u BiH reisu-l-ulemi Huseinu efendiji Kavazoviću, muftijama, imamima i svim vjernicima islamske vjeroispovijesti u našoj zemlji i u svijetu.

“Sreću, dobro zdravlje, mir i blagostanje neka donese ovaj veliki praznik Kurban-bajram vama i vašoj porodici. Kurban-bajram je prigoda da se zbližimo, njegujemo tradiciju i običaje, da vratimo nadu u bolje sutra i budemo solidarni”, kazao je on.

Kulturne različitosti treba da budu naše bogatstvo i ponos svih nas, nastavio je, te naglasio – bez obzira na vjeru i naciju.

“Treba da nas povezuju, a ne da nas razdvajaju. Budimo primjer drugima u izgradnji kvalitetnijeg, prosperitetnijeg i pravednijeg društva. Uz želju za dobro zdravlje i porodičnu radost, upućujem najiskrenije čestitke Vama, muftijama, imamima i svim vjernicima islamske vjeroispovijesti u našoj Bosni i Hercegovini i u svijetu. Bajram Šerif Mubarek Olsun!”, napisao je Komšić

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.