Žestoka reakcija: “Krajnje neprihvatljivo koristiti policiju da proganja Draška Stanivukovića, koji je očito velika kost u grlu sve slabijeg SNSD-a”

Događaji Posljednje Vijesti

PDP je objavio saopštenje za javnost u kojem su žestoko reagovali. Prenosimo ga u cjelosti.

“PDP osuđuje zloupotrebu institucija RS, čemu SNSD konstantno pribjegava pokušavajući da se obračuna sa političkim neistomišljenicima.

Smatramo da je krajnje neprihvatljivo koristiti policiju u namjeri da se ospori uspješan rad PDP-ovog gradonačelnika Draška Stanivukovića, koji je očito velika kost u grlu sve slabijeg SNSD-a.

Najava da će Draško Stanivuković biti saslušan u policiji, zbog, navodno, kršenja epidemioloških mjera samo je potvrda nemoći stranke Milorada Dodika da se demokratskim, argumentovanim, sredstvima bori u političkoj areni, a ne koristeći svoju udarnu pesnicu, MUP, koji bi trebalo da ima iste aršine prema svim građanima.

Stoga, pitamo ministra unutrašnjih poslova Dragana Lukača kada će poslati poziv na saslušanje svojim stranačkim kolegama koji su bili akteri „korona derneka” u proteklom periodu, te kršili sve epidemiološke mjere, kojih se i njegov šefa u brojnim prilikama nije pridržavao.

PDP upozorava da vlast neće moći pobjeći od odgovornosti, posebno ne pred građanima, koji neće mirno posmatrati sve SNSD zloupotrebe”, saopšteno je.

Leave your vote