in , ,

Žestoka svađa Jelene Karleuše i Milice Pavlović sa fanovima zbog kontroverznog spota!

Jelena je javno podržala Milicu u svojoj ideji koju je predstavila kroz spot

Pop zvijezda Jelena Karleuša (42) stala je u odbranu koleginice Milice Pavlović (29) zbog pojedinih komentara povdom njenog stajlinga u novom spotu, u kojem je, kako je rekla, željela da predstavi Kosovku djevojku kao simbol žene sa Balkana.

Naime, Pavlovićeva je u spotu za pjesmu “Crna jutra” u jednom kadru u narodnoj nošnji i lateks čizmama i rukavicama, na glavi ima krunu, dok joj između nogu leži momak bez majice.

Ta scena izazvala je brojne komentare, a bilo je i pojeidnih javnih ličnosti, kao što je bokser Marko Nikolić, koji je osudio postupak mlade pjevačice, kako je napisao, zbog historije i onoga što Kosovka djevojka predstavlja.

Sa druge strane, Jelena je javno podržala Milicu u svojoj ideji koju je predstavila kroz spot, a osvrnula se i na ljude, kako je napisala, šatro patriote koji su negativno komenarisali postupak Pavlovićeve.

“Vidim, sjatila se gomila šatro patriota, kik boksera iz haustora, ološa, propalih fudbalera i ostale bagre, pa muški, po dobrom starom običaju napadaju jednu ženu. Zapamtite moje riječi, najgora srpska bagra je upravo ona koja se krije iza lažnog patriotizma, vjere i skaradnih tetovaža! Preci im se stide tih p…i koji javno napadaju žene! Kosti im se prevrću! – napisala je Jelena i dodala:

“Pa čak i imaginarni lik Kosovke djevojke plače od smijeha, jer na Kosovu Polju tih lažnih junaka ne bi bilo, oni bi bili zauzeti makljanjem žena i davanjem intervjua! Milici svaka čast za odličnu pjesmu i spot, za umjetničko izražavanje i simbolizam koji je dirnuo očigledno samo volove kao ubod pčele u d..e!.

Inače, bokser Marko Nikolić je na svom Instagram profilu prethodno komentarisao Miličnin spot i Kosovku djevojku 21. vijeka.

Pogledajte snimak sa lica mjesta: Izlila se rijeka Bosna!

Po 5.000 eura za holandske vojnike koji su 1995. bili u Srebrenici