Životna ispovijest iz susjedstva širi se mrežama: “S banke sam digla ušteđevinu… A onda je zazvonio telefon”

Portal Slobodna Dalmacija objavio je zanimljivu ispovijest Splićanke koja je pohvalila dobro djelo zaposlenica frizerskog salona u Splitu.

“Još se tresem i ne mogu doć’ sebi. Muž mi je ima dobit infarkt. Riječ je bila o našoj ušteđevini od tri tisuće dolara (op.a. oko 5.000 KM)”, u dahu govori I. S. koja nas je nazvala kako bi i javno pohvalila dobro djelo zaposlenica frizerskog salona u Splitu.

Hvata dah i polako objašnjava što joj se tačno dogodilo danas poslijepodne.

“Renoviramo stan, možete zamisliti koje je to ludilo samo po sebi. Danas sam u banci podignula našu ušteđevinu od tri tisuće dolara, kako bi je promijenila jer sutra moramo platiti radnike. Prije odlaska kući otišla sam na dogovoreni termin u frizerski salon. Kada je došao red na plaćanje uredno sam podmirila račun i zaputila se kući”, objašnjava ona.

Kada je stigla kući uslijedio je šok, kako kaže, odsjekle su joj se noge jer je shvatila da nema koverte s ušteđevinom.

“Nisam mogla doć sebi. Svi u kući su poludili na mene. Kako neće, riječ je o tri tisuće dolara. Nisam uopće registrirala jesam li i gdje uopće izvadila kuvertu. Nisam znala ni di krenit ni šta napravit”, govori sagovornica.

U jednom trenutku zazvonio joj je mobitel, piše nepoznati broj.

“Nisam se odmah javila jer nisam znala tko zove, a i imala sam većih briga, pronać kuvertu. Nekoliko puta me isti nepoznati broj zvao. Nakon nekoliko propuštenih poziva, javila sam se i nisam mogla doći sebi. Zvala me djelatnica frizerskog salona ‘Sananda’ i rekla mi najljepšu moguću vijest”, na pultu su pronašle kovertu, priča naša sugovornica koja još uvijek ne može doći sebi.

Ona nastavlja:

“Zaposlenice su u kuverti s novcem pronašle i papirić iz banke, izvadak na kojem je pisalo moje ime i prezime. Kako se uz rezervaciju termina uvijek zapiše ime i prezime klijentice i telefonski broj, po tome su sve povezale i došle do mene. U ova tužna i ružna vremena, ovo njihovo djelo je veličanstveno. Nema riječi kojima bi im se mogla zahvaliti. U salonu su bile četiri zaposlenice, spasile su me i želim da svi znaju koliko dobra još uvijek ima”, rekla je Splićanka.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.