Zlatko Miletić “ljut kao puška”: “Da li imate imalo obraza…”

Delegat u Domu naroda Parlamenta Bosne i Hercegovine Zlatko Miletić se oglasio nakon što je Lana Pudar na Evropskom prvenstvu za juniore osvojila zlato.

“Da li imate imalo obraza…

Pitam Parlament BiH i Vijeće ministara BiH, za ovu zlatnu djevojku, Lanu Pudar i svu mostarsku djecu zašto niste bili u stanju pomoći da se izgradi bazen u Mostaru…da pomognete pripreme.. bilo šta.. išta…?

P. S… mogli smo uplatiti po onih 500 km koje ste uzeli”, naveo je Miletić.

Podsjećamo, Pudar osvojila je danas novo zlato. Ona je u rumunskom Bukureštu, na Europskom prvenstvu za juniore, pobijedila u disciplini 200 metara delfin stilom.

Iza naše zlatne djevojčice ostale su Francuskinja Tabathu Avetand i Italijanska Anna Porcari. Lana je konkurenciju ‘debelo’ ostavila iza sebe jer je drugoplasirana Avetand zaostajala čak četiri sekunde.

Mlada Mostarka je prije dva dana osvojila srebro na Europskom prvenstvu u disciplini 100 metara delfin.

Zabilježila je najbolje vrijeme u svojoj kvalifikacionoj grupi i nešto kasnije u toku dana je očekuje polufinale u toj disciplini.

Lana je prije nekoliko dana u Rumuniji osvojila srebrenu medalju u disciplini 100 metara delfin stilom. Prije toga nas je obradovala sa dva zlata na Mediteranskim igrama u Alžiru.

U nastavku pogledajte kako je Lana danas došla do zlata:

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.