in , ,

Bard glumišta Mirjana Karanović odlučnim potezom ponizila Srbiju i tamošnje političare do temelja: “Odbila je da igra u predstavi sa Branislavom Lečićem!”

Glumica Mirjana Karanović obavijestila je Jugoslovensko dramsko pozorište da odbija da igra u predstavi zajedno sa Branislavom Lečićem

Glumica Mirjana Karanović obavijestila je Jugoslovensko dramsko pozorište da odbija da igra u predstavi zajedno sa Branislavom Lečićem.

Kako je Karanović prenijela na svom Instagram profilu, na ovaj potez se odlučila u znak protesta zbog, kako je navela, Lečićevog ponašanja prema koleginici Danijeli Štajnfeld.

„Poštovani, obavještavam vas da odbijam da igram sa Branislavom Lečićem u predstavi „Mamu mu je.em ko je prvi počeo“, u znak protesta zbog njegovog ponašanja prema koleginici Danijeli Štajnfeld. Ovo se odnosi i na sve eventualne buduće predstave sa istim glumcem. Spremna sam da predstavu igram ukoliko se odlučite da ga zameni drugi glumac. Srdačan pozdrav, Mirjana Karanović“, napisala je ona na Instagramu.

Oglasio se Edin Džeko i maksimalno obradovao navijače Zmajeva uoči meča sa Finskom: Selektor sam ne donosi pobjede, moramo igrati bolje, spreman sam za utakmicu!”

Oglasili se iz OHR-a nakon bruke i sramote u Istočnom Sarajevu, poslali su vrlo nedvosmislenu poruku: “Uklanjanje državne zastave ne mijenja činjenicu da je RS dio BiH”