in , ,

Belma Huseinefendić iznenadila sve, pobijedila je Isaka Šabanovića u direktnom duelu u Zvezdama Granda: “Dodatna motivacija mi je bio brat kojem sam posvetila pjesmu”

Belma Huseinefendić uspijela je ono što niko do sada nije. Pobijedila je Isaka Šabanovića u direktnom duelu…

Belma Huseinefendić uspijela je ono što niko do sada nije.

Pobijedila je Isaka Šabanovića u direktnom duelu. Vidno iznenađena, kandidatkinja nije krila sreću i suze.

– Ja ne mogu da vjerujem. Pored toga što je on u pitanju, formirani pjevač i zvijezda kao što je rekao Bosanac, bio je pritisak radi mene, koji sam sama stvarala. Htjela sam da budem puno bolja nego što sam prije bila i da dokažem šta sve mohu. Dodatna motivacija mi je bio i brat kojem sam posvetila pjesmu – rekla je ona, a zatim za Grand.Online, pročitala pismo koje joj je brat ostavio.

Iako su protivkandidati, takmičari se privatno jako vole i druže, te jedni druge ne smatraju konkurencijom.

– Ne mogu reći da mi je svejedno bilo, ali shvatila sam da moram ići stepenicu više nego što sam i sama planirala. Ali nema veze, ja se ne borim protiv njega, iako su to dueli, ja se tamo borim protiv same sebe. Ja imam potrebu da budem bolja i vjerujem da ću vremenom biti nešto izvanredno. Ako ništa, ja ću se truditi da budem nešto izvanredno – istakla je takmičarka.

Belma je ovim nastupom otišla direktno u četvrtfinale i time obezbijedila sebi ugovor i sigurno mesto u Grand produkciji.

Cijeli intervju pogledajte ispod.

Sir Geoffrey Nice otkriva šta bi moglo biti iznenađenje u presudi Ratku Mladiću

Milorad Dodik nakon sastanka s Draganom Čovićem u Banja Luci: “Nećemo dozvoliti brisanje konstitutivnih naroda iz ustava, to je zalog za razvoj BiH”