in ,

“Bosanska Zlata Petrović” oduševila u Zvezdama Granda. Abida rasplesala Sašu Popovića pjesmom njegove ljubavi iz mlađih dana

Inače, Abida Milkunić ima 19 godina i dolazi iz Živinica, Bosne i Hercegovine

Abida Milkunić kandidatkinja Ane Bekute u posljednjoj emisiji predstavila se pjesmama “Odvedi me srećo” Jane Todorović i “Mirišeš na nju” Zlate Petrović. Nakon izvedenih pjesama i duela sa Nikolom Nanijem Abida je dobila svih šest glasova te tako se direktno plasirala u idući krug Zvezda Granda.

Žiri više ne gleda kroz prste takmičarima, već ocjenjuje sve.

Često i sam repertoar koji izvode može da ih košta prolaska u naredni krug ili čak ispadanja, u šta smo se uvjerili i ove subote. U više nego napetoj borbi ka finalu popularnog šoua desila su se razočarenja i neočekivana ispadanja favorita.

Direktno u šesti krug plasiralo se samo 5 takmičara, dok je u baraž otišlo njih 13.

Saša Popović je objasnio da je produkcija odlučila da napravi presedan i umjesto 12 takmičara, koliko je do sad prolazilo u naredni krug, u ovoj emisiji pusti samo 10, tačnije još 5 iz baraža, umjesto 7 kandidata.

– Još uvijek ništa nije izgubljeno. Žiri ima zlatni glas i može nekog da vrati u takmičenje – rekao je Popović.

Po odluci stručnog i produkcijskog žirija u šesti krug “Zvezda Granda” plasirali su se Strahinja Živanović, Željko Vukčević, Aleksandar i Dimitrije Kazić, Sadik Hasanović, Abida Milkunić, Natalija Joksimović, Nemanja Đurđević, Jasmin Arnaut, Rijad Rahmanović i Jusuf Šingoli.

Inače, Abida Milkunić ima 19 godina i dolazi iz Živinica, Bosne i Hercegovine. Završila je srednju muzičku školu, a pored toga što pjeva zna i da svira.

Tvrdi da je njena vrlina iskrenost, a mana to što zna da bude tvrdoglava.

Pogledajte snimak.

Posjeta Zeničko – dobojskom kantonu: Fadil Novalić stiže u Tešanj i Žepče!

“Obučen u odijelo skuplje od autobusa” Izbio sukob mladih nada u Banja Luci, Ilić odbrusio Stanivukoviću