in , ,

Detalji nezapamćene tragedije koja je potresla BiH: Susjedi razbili staklo na prozoru, u vikendici zatekli stravičan prizor

Jutros oko 10 sati pripadnicima Policijske stanice Posušje prijavljeno je da je u vikendici u mjestu Tribistovo kod Posušja pronađeno više tijela

Da nešto nije uredu prvi su primjetili vikendaši iz susjedne vikendice kojima je bilo čudno što niko ne izlazi. Prvo su kucali na vrata, a budući da se niko nije javio, odlučili su razbiti staklo na prozoru.

Osam nastradalih, od čega četiri mladića i četiri djevojke, crni je bilans nezapamćene tragedije koja je potresla Bosnu i Hercegovinu.

U nezapamćenoj tragediji u Posušju smrtno je stradalo osam mladih između 18 i 19 godina, potvrdio je komesar MUP-a Zapadnohercegovačkog kantona Milan Galić.

Podsjećamo, jutros oko 10 sati pripadnicima Policijske stanice Posušje prijavljeno je da je u vikendici u mjestu Tribistovo kod Posušja pronađeno više tijela. Sumnjalo se da je u vikendici bila i deveta osoba, ali je, na koncu, utvrđeno, da je bilo osam. Nažalost, niko nije preživio.

Kako saznajemo, da nešto nije uredu prvi su primjetili vikendaši iz susjedne vikendice kojima je bilo čudno što niko ne izlazi. Prvo su kucali na vrata, a budući da se niko nije javio, odlučili su razbiti staklo na prozoru, piše “Avaz”.

Ušli su u unutrašnjost, gdje ih je zatekao stravičan prizor – osam tijela.

Potom su alarmirali policiju.

Međunarodni stručnjaci potvrdili: Kompanija “Klas” je apsolutni lider na tržištu pekarskih proizvoda u 2020. godini!

Dragan Čović o tragediji kod Posušja: “Ovo je crni dan za cijelu državu…”