in ,

Dodikova poltronka Sanja Vulić od muke zavapila: “Mirko Šarović je potpuno izgubljen u želji da se dograbi vlasti ništa mu nije sveto”

Vulić koja svakom koraku besramno vrijeđa državu BiH i njene institucije a to potvrđuju i njeni brojni besramni istupi u tom istom Parlamentu BiH

Zastupnica SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentrane skupštine BiH Sanja Vulić izjavila je da je bezidejna i dezorijentisana opozicija u RS trebala do sada da vidi da im stranci, konsultanti i savjetnici ne žele dobro.

– Da pojedini predstavnici opozicije u RS više razgovaraju sa svojim narodom umjesto sa strancima, znali bi koliko je važno biti u savezništvu i stalnoj komunikaciji sa narodom – istakla je Vulić.

Komentarišući izjavu predsjednika SDS-a Mirka Šarovića da je ideja mirne disolucije tačka razlaza politika SDS-a i SNSD-a i da će se SDS odlučno suprotstaviti svakoj takvoj inicijativi, Vulić je rekla da je Šarović potpuno izgubljen i da mu u želji da se dograbi vlasti ništa nije sveto pa ni Republika Srpska ni interesi srpskog naroda.

– Ima čestitih ljudi u opoziciji ReS, ali ima i ucijenjenih, kupljenih kojima čak ni RS nije sveta – rekla je Vulić.

– Ovo je možda jedna od većih kriza u BiH od 1992. godine, ali o tome su trebali misliti bošnjački lideri koji su navijali za razna nametanja i miješanja stranaca umjesto da se o svemu razgovara u Parlamentarnoj skupštini BiH – kazala je Vulić koja na svakom koraku besramno vrijeđa državu BiH i njene institucije a to potvrđuju i njeni brojni besramni istupi u tom istom Parlamentu BiH.

Pogledajte cijelu listu kanala koji prenose večerašnji duel Zmajeva protiv Kuvajta

Jasmina Izetbegović se oglasila nakon vjenčanja: “Vjerovali ili ne, žene se mogu udati, a da nisu…”