in

Fantastične vijesti dolaze iz bolnice u Tešnju!

Na porođajnom odjelu Opće bolnice u protekla 72 sata rođene su tri dječaka i tri djevojčice

Saobraćaj se odvija po vlažnim putevima i bez posebnih ograničenja. Na prostoru općine Tešanj danas pretežno oblačno vrijeme sa slabom kišom uz temperaturu od 10º C dok je relativna vlažnost iznosila 86%. Relativni pritisak je bio 993,0 mbar. Vodostaj Bosne, Usore, Tešanjke je normalan dok je vodostaj Usore u Kaloševiću jutros je iznosio 93 cm.

Prema informacijama iz PU Tešanj u protekla 72 sata na području općine evidentirano je pet krivičnih djela, dvije saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom, tri narušavanja javnog reda i mira i 15 prijava građana.

Tokom vikenda rođeno pet beba

Služba hitne pomoći u protekla 24 sata evidentirala je 65 intervencija, od toga 10 zbog povreda. U bolnicu je upućeno 14 osoba.­­ Na porođajnom odjelu Opće bolnice u protekla 72 sata rođene su tri dječaka i tri djevojčice.

Zbog planskih radova na elektroenergetskim objektima danas će povremeno bez električne energije biti trafo područje Vukovo Banovci.

Snabdjevanje vodom korisnika vodovodnih sistema Tešanj, Jelah i Kraševo jutros se vrši uredno i ista zadovoljava zahtjeve Pravilnika o zdravstvenoj ispravnosti vode za piće.

Telefonske veze ovoga jutra uredno funkcionišu. Snabdijevanje toplotnom energijom je uredno.

Ured visokog međunarodnog predstavnika (OHR) poništio prvi krug glasanja za gradonačelnika Mostara

SKANDAL U VIJEĆU MINISTARA BIH Razmatrano povećanje osnovice plata za uposlene u državnim institucijama, odluka iduće sedmice!